Motorici za farove

Motorici za farove

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle htio bih da ugradim motorice za obaranje i podizanje sjenila - farova na svom bibju. U pitanju je vw passat 3 variant.
Pitnje, sta mi je sve potrebno od opreme, motorici, releji, instalacija i prekidac, tj potenciometar ili jos nesto, kako to sve povazati i da li odgovara sa svakog vw ili mora bas biti s passata. Na farovima s unutrasnje strane postoji dio ostavlljen za motorice, samo sto je umjesto motorica saraf koji to drzi na mjestu fixirano.
Svi savjeti dobro dosli kao i ponude ako ko ima sve to za prodati.

Član
i ja mislim da je bolje kupiti farove koji to vec posjeduju,moj rodjak isto ima passat 3 GT 1.6 TDi i na prekidacu gdje pali svijetla ima taj tockic s brojevima kojim podesava farove

Član
Farovi su isti, motorici su odvojen dio. Tako da je glupo mjenjat komplet farove zbog toga.
U najboljem slucaju skines negdje na otpadu motorice, instalacije i prekidac sa potenciometrom.
Ili ako nadjes gdje semu instalacija napravis instalacije.

sve je to meni jasno, samo me interesuje je li moze s svakog vw (ne bi trebalo, ali opet :icon_question:) ili s kojih modela odgovara, da znam sta traziti, i da li jos sta treba od dodatnih stvari osim gore pomenutih, motorici, prekidac, instalacija i releji. Jos sta????:icon_question:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.