PoloG40 je napisao(la):slušajte ovaj..ti fiesta boy..šta se ti buniš?koji je tebi...
a uostalom..vi ste mi neki poznanici automobila..ak niste čuli za polo g40..kaki g60..ovo je g40 to je 1.3motor sa gladerom..a to što vi nezna ništa o autima..il znate samo što pročitate..vidio sam 100 glupljih postova..pitate gluposti..dobro da niste počeli ispitivat kak se mjenja žarulja na golfu 2..onda nemojte srat..ak vas se nešto ljepo pita..ak znate odgovorite al neznate nikom ništa to se pose bno odnosi na fiestu boy..seljačino zatupljena...
ovaj miki 321 to je čovjek..ljepo je odgovorio
PoloG40 je napisao(la):slušajte ovako...ja možda oću sastavit auto svojim ruka i auto kakvih nema puno za vidjet..meni nije zanimljivo otić kod tatice i tata kupi novi auto i vi ste frajeri..
il sređujete golfove koji ima ko govana i kupuješ dijelove u mesnici..to je vama zanimljivo..daj onda već ak pravite aute..daj nek budu neki motori koji imaju išta snage...a ne oni vaši 1.6D il u najboljem slućaju 1.6TD il tu i tamo koji 1.9tdi..šta je to
smeće od motora...stavite felge spustite auto..i vidi tuning na autu..
daj malo uložite truda..i napravite nešto svojim rukama..
PoloG40 je napisao(la):slušajte ovako...ja možda oću sastavit auto svojim ruka i auto kakvih nema puno za vidjet..meni nije zanimljivo otić kod tatice i tata kupi novi auto i vi ste frajeri..
il sređujete golfove koji ima ko govana i kupuješ dijelove u mesnici..to je vama zanimljivo..daj onda već ak pravite aute..daj nek budu neki motori koji imaju išta snage...a ne oni vaši 1.6D il u najboljem slućaju 1.6TD il tu i tamo koji 1.9tdi..šta je to
A to ces ti G40 napraviti svojim rukama,to hoces da kazes...hehehhePoloG40 je napisao(la):slušajte ovako...ja možda oću sastavit auto svojim ruka i auto kakvih nema puno za vidjet..meni nije zanimljivo otić kod tatice i tata kupi novi auto i vi ste frajeri..