Motor da li kupit

Motor da li kupit

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dobio sam ponudu da kupim ..vespu 50 kubika... za 600 km ...vidio sam je u extra je stranju ... persla nepunih 1000km ...registrovana trajno ..radjen servis... nova je 1400 km ... ..ima fine opreme .a i dobre su perfomance... sta velite :D :cool::cool:

BHT Ovisnik
vespe su meni na ocu ruzne,ali brate mili dobre su i mogi ti rec idu,ima mi rodjak;)

Član
ova i nije nesto ruzna...ta vespa je u mostaru ..one crveno-crne ...imaju alarm ... dugo svjetla sijalica ko od stojadina kolka je :D nazad po vece stop svjetlo :D sigurno znas kakva je ..al ne mogu sad fino da ti objasnim..treba mi doc za koji dan..mislim idem ja po nju u mostar :D ... a ja sam osto zaprepasten kad sam vidio kolko ide... rodica mi pricala da je isla 60 km/h ..sa njom ...ja joj nisam ni pomislio povjerovat..reko ode ja vidit...stvarno ja je po gasu ona 60km/h doduse stangas je malo pojacan

Član
vespu koja je presla 1000 km kupiti za 1400 maraka nema teorije
jedino ako je tebi vespa svaki motor od 49ccm i svaka radio stanica motorola :)

Član
kod nas u BiH svaki skuter je vespa:icon_rolleyes:
to je druze neki kinez sigurno?
60 km/h ide? pa jbt to leti:icon_biggrin:
svaki malo bolji skuter bez blokade ce ici 80km/h, serijala...a to sto ide 60km/h znaci da nesto nije uredu, dobro razmisli prije nego uzmes to, nakon isteka garancije,ako je jos pod garancijom, pocet ce se kvarit i s njim je gotovo! razmisli !

Član
ipak sam ga uzeo ...extra izgleda ... 50 kubika je ...registrovan trajno u 9.mj .2008 ..preso 200 km.. ja danas preso 25km ni pola rezervara nije potrosio ..a pun rezervar 3 l...sutra ga moram malo dotjerat ...pa cu ga uslikat ..pa da parkiram u garazu :D na forum .... stvarno je ocuvan ..vidjecete sutra

Član
citavo vrijeme prica vespa vespa,al dabogda da je vespa.
nego skuter neki kinez,al i kinezi su okej,vozas ga tri cetiri godine i ostavis za rezervnih dijelova il prodas u staro zeljezo

Član
gledam neki dan yamasakija,sav korozirao,a moze bit maximalno 2-3 godine star:lol:
auspuh mu smedje boje od korozije:lol:

Član
edoze je napisao(la):
gledam neki dan yamasakija,sav korozirao,a moze bit maximalno 2-3 godine star:lol:

Hoce to kad se ne odrzava, misle ljudi sipaj , sjedi i vozi...Jes' jes' al' malo prekosutra ;)

BHT Ovisnik
kinez nista,radije polovnog puga,ili apriliu,od kineza jedino mozda kee way i kymco naravno

Član
blindery je napisao(la):
edoze je napisao(la):

Hoce to kad se ne odrzava, misle ljudi sipaj , sjedi i vozi...Jes' jes' al' malo prekosutra ;)

sta ga imas odrzavat po auspuhu i dijelovima od metala,to isto da ti auto korozira za 2 godine...zapalio bi ga odmah:lol::lol:
al eto,nije bezze 800KM nov

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.