MOLBA test guma

MOLBA test guma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ima neko u tuzli ili okolini da su mu na autu felge 7X15 ET30...fora mi je samo da probam dali mi zapinju gdje kad se montiraju..pa da znam kakve gume da kupujem...bitan mi je profil...neznam da li da uzimam 195/50 ili moze i 195/55 ili mora 195/45...ako neko ima 15ke a da je voljan da to samo probamo ili ako su gume ovog profila ali druga dimenzija felge ili drugi ET da cak skinemo njegove 2 gume montiramo na moje felge i poslije vratim,o ja placam montiranje demontiranje balanskiranje...nije frka...i plus pice...samo da mi je da znam kakve da trazim...tjesno mi kod korse naprijed...hvala unaprijed

Član
Vidi na lanci kod mene koji je et na 15 ljetnim znam da su gume 195/50/15
znas gdje su

Član
moram zraknuti koji mi je ET na felgama u garazi.....aku bude odgovarajuci nije problem...

imas na netu klakulatore:

upises standardnu felgu i gumu, i upises novu felgu i gumu i izracuna ti razmak koliko ima novi tocak od unutra, ili koliko strsi napolje.

peugeot206 je napisao(la):
imas na netu klakulatore:

upises standardnu felgu i gumu, i upises novu felgu i gumu i izracuna ti razmak koliko ima novi tocak od unutra, ili koliko strsi napolje.

prvo sam skeptican po pitanju ovoga jer neznam kako mogu imat za sva auta te podatke..drugo niej bas standard...sumnjam da imaju i opciju gewinde pa oko spusteno pa koji nagib tocka (jer ima stelovanje nagiba)...

murise pogledacu...za lanciu sam skroz zaboravio j*ote...

trizex ako ti nije sta bio bi ti zahvalan

mada mi uskoro nece mozda ni trebat jer ide vjerovatno novi autic...standardne 16ke tako da...:D mogu samo vise ic...a corsa se vraca u stock stanje u restauracija na ljeto....zao mi je prodat j*em je ja...

Član
ja to govno :D od dimenzija vozim ali sam u SA!!!!!! kod mene je et+30 7j r15 samo su mi gume 185 55 15 imas na italijanskim vozilima mog puntaca pa vidi

trizex je napisao(la):
@tito imam ti ja taman 17" za coupea :p a za ovo provjerim ujutro kad sidjem do garage

a sto se dobre vjesti brzo sire...dje si cuo to? a nije to jos finalno...moram auto pogledat...par stvarcica me brine...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.