basinac Član 20.02.2011 #16 Mislim da je clan MADA FAKA imao ovakvu masku, ili brat mu, uglavnom negdje sam je vidjao
mladjo22 Član 21.02.2011 #19 evo jos jedan od mojih starih radova. origigi slika Uploaded with ImageShack.us i onda prerada sa "reventon" felama :icon_smile: Uploaded with ImageShack.us
evo jos jedan od mojih starih radova. origigi slika Uploaded with ImageShack.us i onda prerada sa "reventon" felama :icon_smile: Uploaded with ImageShack.us
mladjo22 Član 17.03.2011 #21 evo malo da se ne izgubi osjecaj dok ne pocne turnir :lol: origigi: Uploaded with ImageShack.us chop: Uploaded with ImageShack.us
evo malo da se ne izgubi osjecaj dok ne pocne turnir :lol: origigi: Uploaded with ImageShack.us chop: Uploaded with ImageShack.us
mladjo22 Član 10.04.2011 #22 evo malo novina fiat origigi: Uploaded with ImageShack.us chop: Uploaded with ImageShack.us ford origigi: Uploaded with ImageShack.us chop: Uploaded with ImageShack.us kia origigi: Uploaded with ImageShack.us chop: Uploaded with ImageShack.us
evo malo novina fiat origigi: Uploaded with ImageShack.us chop: Uploaded with ImageShack.us ford origigi: Uploaded with ImageShack.us chop: Uploaded with ImageShack.us kia origigi: Uploaded with ImageShack.us chop: Uploaded with ImageShack.us
C.Norris Član 10.04.2011 #24 Maska na fiatu mi se nikako ne svidjaa mogo si malo i gume izbacit. ostalo je ok. Capri nije lose, dobar . A kiaa, presarena i nerealnaa Saamo rad rad
Maska na fiatu mi se nikako ne svidjaa mogo si malo i gume izbacit. ostalo je ok. Capri nije lose, dobar . A kiaa, presarena i nerealnaa Saamo rad rad