RE: prvi rad
hehehe,pa sto uze ovako tesku boju,moj savjet,dok si jos pocetnik,trazi neka auta koja nemaju ove lude boje,nego nesto jednostavno,crveno,obicnu sivu i slicno,ova je gadna za uklopit.ma ovoj ima i sive i zelenkaste i crne...tesko je uradit da izgleda kao originalno...fino si poceo,al i sam vidis da boja ne odgovara,il farbaj komplet auto,mozes prvo citavo auto desaturirat(desaturate),podesis kontrast i svjetlinu spojlera koje si ubacio da je kao na ostatku auta i ona sve skupa farbas u neku boju...ovaj spojler sto si stavio i nema nekih refleksija,kao da je sa sive il neke mat boje?al opet,fino si uklopio,da je meni bilo znat ovako kad sam pocinjao...ipak mislim da si napredniji od vecine pocetnika...od mene,kad sam bio pocetnik,si sigurno bolji...probaj spustit auto,jer ces tako dobro uvjezbat sjecenje,nabaci jos neki spojler,kad si vec isao na plasticarenje,igraj se malo s bojama i mislim da ce bit ok...takodjer,probaj uzet jedan rad,ne moras ovaj,i radit sve prema tutorijalima,znaci bas sve,ne mora auto na kraju ni na sta licit,al da steknes rutinu,da znas kako ces uradit sve sto zamislis,i to ti je odmah stepenica ka boljem radu...practice makes perfect,samo nastavi