Astra je napisao(la):Moja TV je po meni smece...99% programa je domace, tipa igman TV, TV Kakanj, Busovaca, Konjic i ostala sranja... koga briga za to uopce? Ja sam na kablovskoj tv, slika odlicna, programi odlicni, led lcd tv 32''.. moja tv je strasno lagava, kad prebacujes programe treba po 3 minute da prebaci, ili ucita listu programa..
Grga je napisao(la):Kod mene moja tv super radi, kad prebacujem programe nema nikakvog kocenja i sl, sto neki navode, jedino se zna desit da nema odma one liste sta slijedi na programu a i to za par sekundi dodje..
"" kad prebacujes programe treba po 3 minute da prebaci"technoGeek je napisao(la):Grga je napisao(la):Kod mene moja tv super radi, kad prebacujem programe nema nikakvog kocenja i sl, sto neki navode, jedino se zna desit da nema odma one liste sta slijedi na programu a i to za par sekundi dodje..
http://en.wikipedia.org/wiki/Zap_time
lov2xlr8 je napisao(la):a jel neko od vas kojima je losa slika na velikim tvovima nastimao postavke modema za to?
prijatelj mi je pricao da se mogu nastimati postavke modema tako da bude slika extra,nesto se ucini sad sta nisam siguran...
gledao sam moju tv kod druga na 34" ja mislim i extra je slika