RE: Moja Nova BABAROGA - HONDA CBR 954 RR REPSOL
@ Allroad hvala drug ,aBd navozacu se sljedecde sezone , a ova R1 to mi je od druga iz mostara on vozi pistu i na R1 je sve stavljeno sto se moze staviti od dodatne opreme ( power comander,quick shifter ,felge od magnezija,mali zupcanici i naprijed i nazad itd itd ... a gume su Dunlop GP ( za piste ,brze se trose ) zato su se ogulile onako sa strana hehehe
@ enesss Hvala druze ,ma samo pametno nema ekstremnih gasova ( to uvijek kazem a ponese me
) mene je najvise strah auta po gradu da mi ne ulete nedo Bog a sto se tice mene nece biti gresaka
@ bmwscaner hvala druze ,mogao si je vidjeti u Mostaru na zadnjem race-u bila je 3 dana
@ sub3r hvala drug ,moze nije frka
@ TDi Power hvala drug , lagano samo
@ nOKe hvala drug
@ edo_16v hahahah ma nema alkohola odavno vec, zadnji put sam se napio kad je kec jos bio kod mene ,ja sjeo poslije toga da upalim nemogu brave da potrefim i tad su me dovukli kuci i mene i keca i rekao sam od tad alkoholu vozdra hehehee
@ LSD hvala puno drug
@ renault_fan hvala drug hocu naravno
@ arminnn hvala druze
@ Aditas ma onu noc kad je utakmica bila uletise mi 2 auta pjano sve ,al eto dobro se zavrsilo nije nikome nista bilo hvala Bogu ,a i ja budala negdje posao s motorom hahaha sve OD RETRA DO CARSIJE RASTJERAO BLOKADOM HAHAHAHa