moja marea :(

moja marea :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jebiga ,bas mi je zao....ima stete...

Farovi, hauba, branik, ne znam za lijevi blatobran, hladnjak garant, vjerovatno imas i klimu, i on isto, vezni lim, kojekakva crijeva....

Super Moderator
a jb ga drug... ima stete al nek je ziva glava sto kazu... a svidja mi se marea nisam je prije vidio...

Član
maaa slazem se ja da sve to osiguranje pokrije ali bezveze sad 3 - 4 mjeseca bez auta bit dok taj proces prodje... a za farove neznam neko je pitao, jesu farovi su sa lecom, i uzimacu ih direktno iz italije iz FIAT-a a to mozes uzet preko ZOVKE u zivinicama jer su oni ovlasteni servis...... a steta je ovako: karambolka, blatobran desni, far desni, one dvije shine naprijed, hauba, 2 hladnjaka, boca od vode za motor, crijeva metar, airbag-ovi... sad vidicemo kakvu ce procjenu ovi iz osiguranja da naprave, ako budem uspio kakvih boljih para izvuc mozda odma angel eyes stavim naprijed i karambolku sa spojlerom i jos svasta nesto :D:D sreca u nesreci hehe. a clio je proso super, ja sam isao direktno u njegova vrata, da sam ga udario u vrata ubio bi cojka bezze :icon_confused: sreca pa pustio kocnicu i skrenuo i u njegovi gumu i cosak, odbacio sam ja njega 1,5 metar o udara...

Član
P.S. iscurio mi je permant tek ga nasuo oko 10 litara stane :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
quattro je napisao(la):
elmir je napisao(la):
stetaaaa velika... jesul ti bili farovi s lecom? ako opet budes uzimao javi mi gdje si uzeo po mogucnosti da bude polovno jer ja hocu polovne ali original one zamjenske nisu ni slicne po kvaliteti;) steta bgm velika pravo ti je auto lijepo..a vidi.. ajd aBd napravice se;);) nek si ti dobro;);)

joj kralja

hahah slazem se

Super Moderator
jbg preletio sam nisam ni vidio da je pisao stetu... jbg ja mislim da je i najveca steta sto se airbag otvorio
u mog jednog prijatelja se isto otvorio na renault megan i to nije bio jak udar pa sad mora mjenjati komplet tablu jbg...

Član
otvorio se, steta, dzaba me u nos udario, ali eto hajde osiguranje je tu pa cemo da vidimo sta ce oni da kazu... i da instrument tabla na suvozacevom mjestu je pukla u obliku X gdje je izletio airbag...

Član
Eh sranja jbt, al et sta ces...
Najgore sto je airbag iskocio (nekad covjek ne zna dal je bolje da iskoci ili ne)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.