moja marea :(

moja marea :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eto u subotu oko 13:00 sati u tuzli kod mejdana izleti mi covjek na ulicu sa namjerom da se okrene polukruzno na mjestu gdje je takvo okretanje zabranjeno, bog dao kisica ona prva pala, ja malo pritisno gas, kasno ga primjetio i buuum, kasnije cujem od policajaca da je napuhao 0,40 promila alkohola. Steta na autu je hmmmm ocjenite sami :icon_cry::icon_cry::icon_cry:

[attachment=10779]

Član
hehehehe danas sam predao za kopiju zapisnika pa kad dodje pravac osiguranje da se vidi sta se moze ucinit :D:D:D:D:D

Član
stetaaaa velika... jesul ti bili farovi s lecom? ako opet budes uzimao javi mi gdje si uzeo po mogucnosti da bude polovno jer ja hocu polovne ali original one zamjenske nisu ni slicne po kvaliteti;) steta bgm velika pravo ti je auto lijepo..a vidi.. ajd aBd napravice se;);) nek si ti dobro;);)

Član
elmir je napisao(la):
stetaaaa velika... jesul ti bili farovi s lecom? ako opet budes uzimao javi mi gdje si uzeo po mogucnosti da bude polovno jer ja hocu polovne ali original one zamjenske nisu ni slicne po kvaliteti;) steta bgm velika pravo ti je auto lijepo..a vidi.. ajd aBd napravice se;);) nek si ti dobro;);)

joj kralja

Neka tebi nije nista mani se auta, sredi se to...Ne sikiraj se od osiguranja ces naplatiti, jeste da ide malo sporije isplata ali ces dobiti dobre pare, mozes srediti i da ti ostane para...Pozdrav...

Član
Steta prava, vidio sam te skoro u Zivinicama, extra Marea, ali nek nije vama bilo nista ozbiljnije.

Član
ha vidim ja nema mareje da prolijece magistralom navece jbg steta... ajd sve ce se sredit nek je ziva glava...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.