Taj na sajmu... mislim da je to bas ovaj kojeg hocu da uzmem.emir_89 je napisao(la):ja sam bio na sajmu u mostaru kad je bila premijerna prezentacija 207 cc-a... bio bijeli, naprosto se zaljubio i reko da cu kad tad provozat...
licno kad bi ja uzimo, bijelog bi uzeo. ili crnog, ostalo i nebi... neko spomenu da gepek izgleda pravo dug i jeste. ali nabacit spojler onaj malo veci i auto bombona. imam par slika 206 cc kako izgleda, pa mozda i okacim samo da vidis kolko je ljepsi sa spojlerom. pa ako budes uzimo da mozda i to imas u planu...
Njega moram nazalost uskoro da prodam.gaga je napisao(la):druze, evo sad gledam slike ovog tvog pezoa, i ja bih ti preporucio da ga ne mjenjas
imas dobro auto, i ako hoces nesto, malo se pozabavi tim sto imas, nek felge, spustanje, muzika...
LudoA je napisao(la):Danas pada konacna odluka o kupovini!
I'm on five!!! (napet sam) :icon_eek:
LudoA je napisao(la):Taj na sajmu... mislim da je to bas ovaj kojeg hocu da uzmem.emir_89 je napisao(la):ja sam bio na sajmu u mostaru kad je bila premijerna prezentacija 207 cc-a... bio bijeli, naprosto se zaljubio i reko da cu kad tad provozat...
licno kad bi ja uzimo, bijelog bi uzeo. ili crnog, ostalo i nebi... neko spomenu da gepek izgleda pravo dug i jeste. ali nabacit spojler onaj malo veci i auto bombona. imam par slika 206 cc kako izgleda, pa mozda i okacim samo da vidis kolko je ljepsi sa spojlerom. pa ako budes uzimo da mozda i to imas u planu...
Njega moram nazalost uskoro da prodam.gaga je napisao(la):druze, evo sad gledam slike ovog tvog pezoa, i ja bih ti preporucio da ga ne mjenjas
imas dobro auto, i ako hoces nesto, malo se pozabavi tim sto imas, nek felge, spustanje, muzika...
kako god ti kazes...LudoA je napisao(la):Pa sad bas... i nije mali, ima 4 metra!
LudoA je napisao(la):Jeeeeeeeeeebooooooooooteeeeeeeeeeeeee kako ideeeeeeeeeeeeeeeeee :icon_eek: :icon_eek: :icon_biggrin: