Samo mi nije jasno zašto su izbrisali njegov post.. Trebali su da ostave i nek svi vide kakav je..Milion put sam to rekao, ako marku vise imas odmah si govno!
Da pare na drvecu rastu po svijetu bi onda svi vozali bjesna auta, eee pacenici!
Anes_Mo je napisao "Kad se dijasporci uhvate K U R Č I T." Eto da ne moraš kontatiSta sam propustio i gdje ga Maha pratis ba Ja se satra ovde da skontam ko je covjek
A zapratio sam ga na instagram. selvergtr7Sta sam propustio i gdje ga Maha pratis ba Ja se satra ovde da skontam ko je covjek
Nikoga brate ne spriječava, glupost mi je što sjedi kući drka ***** i misli da će mu sa neba past nešto poput gtr.. Nek oznoji guzicu, nek zaradi ko svi mi i nek se i on kurči..Aha, do godine hocu i ja vani da idem pa da budem aBd dijasporac. Ja ne znam da iko ikoga sprijecava da ode i napravi nesto od svog zivota Al to su teme velikih razmjera mene GTR zanima
Ti da cutisAha, do godine hocu i ja vani da idem pa da budem aBd dijasporac. Ja ne znam da iko ikoga sprijecava da ode i napravi nesto od svog zivota Al to su teme velikih razmjera mene GTR zanima
Anes_Mo je napisao "Kad se dijasporci uhvate K U R Č I T." Eto da ne moraš kontati
uopšte nije bahato predstavljanje, lik se zajebaje jer mu se zajebaje. zajebaji se i ti šta te k boli? ima raje ne predstavi se nikako pa jel njima pišeš tako? ljubomora je čudo.Da izbrisao je neko post ali nema veze. To sam napisao radi bahatog prestavljanja i ljudi ga moraju moliti da nesto napise ovdje o autu zasto si prestavljao auto ako ne mozes ljudima odgovoriti napisati nesto o autu. Dok clan koji je ovdje 5 i kusur godina napise kvar svi ga napadnu nije ti ovo mehanicarska radnja servis i sl. Sto neko napisa "ako imas marku vise odma si govno" nije radi toga napisano sto se mene tice daboga on kupio jos 2 ali malo kulture nije na odmet
uopšte nije bahato predstavljanje, lik se zajebaje jer mu se zajebaje. zajebaji se i ti šta te k boli? ima raje ne predstavi se nikako pa jel njima pišeš tako? ljubomora je čudo.
ma bježi ba. kakvo to zajebavanjeEvo ljubomoran sam i sta Odakle ti znas da se ja ne zajebajem, zar se ja ne mogu ovako ili onako zajebavat