Gtiboy Član 04.10.2007 #16 Thunder pitanje za tebe... jel imate u Derventi kakav klub registrovan? Ovde u Doboju nema nijedan :icon_sad: hocemo li registrovati sta....
Thunder pitanje za tebe... jel imate u Derventi kakav klub registrovan? Ovde u Doboju nema nijedan :icon_sad: hocemo li registrovati sta....
jaha Član 05.10.2007 #18 Oooo dobro doso komsija-danas sam vidio tvoju ibizu-prosao si kraj moje kuce znaci iz doboja si
gr INFERNOtuning Član 05.10.2007 #21 Sve je to VW:icon_smile::icon_smile::icon_smile: Fina ibiza.samo čuvaj i laganini:icon_cool
gr INFERNOtuning Član 05.10.2007 #22 Sve je to VW:icon_smile::icon_smile::icon_smile: Fina ibiza.samo čuvaj i laganini :icon_cool
gr INFERNOtuning Član 05.10.2007 #23 Sve je to VW:icon_smile::icon_smile::icon_smile: Fina ibiza.samo čuvaj i laganini :icon_cool
jaha Član 05.10.2007 #24 Gtiboy je napisao(la): @ Jaha : Kakav je ovo autic na slici komsija? Kliknite za proširenje... Cuj kakav je pa VW PASSAT
Gtiboy je napisao(la): @ Jaha : Kakav je ovo autic na slici komsija? Kliknite za proširenje... Cuj kakav je pa VW PASSAT
Gtiboy Član 05.10.2007 #25 Jesmo se sreatli po gradu Jaha ? Hajde jednu vece sad da se upoznamo u stvarnom svijetu a ne ovako virtuelno :icon_biggrin:
Jesmo se sreatli po gradu Jaha ? Hajde jednu vece sad da se upoznamo u stvarnom svijetu a ne ovako virtuelno :icon_biggrin:
jaha Član 06.10.2007 #26 Mislim da te nisam vido po gradu-sad cu tamo na faks pa mozemo odletit negdje na kaficu
jaha Član 06.10.2007 #28 ViRtuAL je napisao(la): Dobojlije Kliknite za proširenje... Hehehehe mozes i ti ako hoces-nisi daleko
ViRtuAL je napisao(la): Dobojlije Kliknite za proširenje... Hehehehe mozes i ti ako hoces-nisi daleko