Bocky Član 16.08.2008 #46 RE: moj "Klempo" i prvo i drugo auto su odlicni... jel' ti Isko radio i na Polu ovo osvjetljenje sata....
RE: moj "Klempo" i prvo i drugo auto su odlicni... jel' ti Isko radio i na Polu ovo osvjetljenje sata....
bAry Član 16.08.2008 #47 RE: moj "Klempo" Bocky je napisao(la): i prvo i drugo auto su odlicni... jel' ti Isko radio i na Polu ovo osvjetljenje sata.... Kliknite za proširenje... jeste...ma meni Ismar radi sve sto se tice struje i elektronike
RE: moj "Klempo" Bocky je napisao(la): i prvo i drugo auto su odlicni... jel' ti Isko radio i na Polu ovo osvjetljenje sata.... Kliknite za proširenje... jeste...ma meni Ismar radi sve sto se tice struje i elektronike
.nOKe Legend 18.09.2008 #49 RE: moj "Klempo" danas sam upoznao i ponosnog vlasnika extra momak al et rece da i polo ide na prodaju
RE: moj "Klempo" danas sam upoznao i ponosnog vlasnika extra momak al et rece da i polo ide na prodaju
nodiash Član 07.01.2009 #51 sparkonac je napisao(la): fino si ga preuredio.. Kliknite za proširenje... stara tema druze...