Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
evo malo i mog golfica u zimskom izdanju
[attachment=29746] [attachment=29747] [attachment=29748]
[attachment=29749] [attachment=29750] [attachment=29751]
[attachment=29752]
fin golf, a sto se tice tog branika dubokog ja licno nebih stavlj'o i ovi mu jako ljepo stoje a kad stavis taj onda ce biti naprjed duboki nazat obicni, ali opet tvoj golf tvoje misljenje sretno u nastavku
postavicu ja i zadnji samo ne odmah,jer sam slab s lovom za sada,ali oba duboka idu 100%,al za sada samo prednji
:123::123::123::123:
a sto se tice gti ralice ona mi se ne svidja,a nije ni pogodna za moje krajeve
sta ce ti bolan duboki branik,imas fino auto,moze se dobro sredit,samo meni se licno ne svidja put kojim si krenuo,danas svako drugo auto ima duboki branik,bezveze,,tvom autu bolje stoje plitki branici
svak ima svoj ukus za svoje auto to je je tako al stavit duboki branik na keca ovog a imaš ovako lijepu podlogu to je promašaj auto da se spusti i stave felge i ovi sitnica dotegneš nebi ga prepozno a kad stvaiš taj duboki na keca onda ćeš vidit da nije to to i tek te onda poso slijedi jer vuče dalje jedno drugo ovako mi je nekako najljepši sretno dalje ako išta radio al ja nebi dakle samo falge spuštanje i dorada sitnica pozz