M A R E X je napisao(la):Odlican golfima li kakvih tuning planova za dalje
![]()
renault_fan je napisao(la):kako u mog frenda 1,9 GTI TDI 110konja.? ak vec dolaze sa 150 svi,,,btw u njega je 98-99god
bulex je napisao(la):sta reci... sve znam.... imam felge za tebe 18-kemasku bez znaka crne znakove samo reci... dogovoriti cemo se:123:
![]()
GTI TDI je napisao(la):bulex je napisao(la):sta reci... sve znam.... imam felge za tebe 18-kemasku bez znaka crne znakove samo reci... dogovoriti cemo se:123:
druže na ovaj auto ide samo ono što je VW napravio za njega, ništa drugo, nikakve maskice, lajsnice, štopke, neki divlji spojleri i td, samo VW original. Isto tako i sa rezervnim dijelovima, samo originali.
Jedino što ću još zamijeniti su felge, ali i one su original, po mom mišljenju najbolje felge za golf 4, Santa Monica 17"
i xenon farovi, ali i oni samo original za golfa 4, koji su preskupi, ali jbg ja druge ne stavljam
tako da ako imaš nešto od ovoga sa zadovoljstvom ćemo se dogovarati![]()
bulex je napisao(la):GTI TDI je napisao(la):bulex je napisao(la):sta reci... sve znam.... imam felge za tebe 18-kemasku bez znaka crne znakove samo reci... dogovoriti cemo se:123:
druže na ovaj auto ide samo ono što je VW napravio za njega, ništa drugo, nikakve maskice, lajsnice, štopke, neki divlji spojleri i td, samo VW original. Isto tako i sa rezervnim dijelovima, samo originali.
Jedino što ću još zamijeniti su felge, ali i one su original, po mom mišljenju najbolje felge za golf 4, Santa Monica 17"
i xenon farovi, ali i oni samo original za golfa 4, koji su preskupi, ali jbg ja druge ne stavljam
druze sve ovo sto ja imam viska je origigi... nikakvi plastic fantastic fazoni... toga kod mene nema....ako te sta interesuje oko tog ARL motora... ja sam ga u dusu naucio... pa.... nije problem..
![]()
GTI TDI je napisao(la):bulex je napisao(la):GTI TDI je napisao(la):bulex je napisao(la):sta reci... sve znam.... imam felge za tebe 18-kemasku bez znaka crne znakove samo reci... dogovoriti cemo se:123:
druze sve ovo sto ja imam viska je origigi... nikakvi plastic fantastic fazoni... toga kod mene nema....ako te sta interesuje oko tog ARL motora... ja sam ga u dusu naucio... pa.... nije problem..
![]()
eh super, drago mi je da nisi jedan od onih što hoće od golfa porschea da naprave, znam i ja dosta o ARL al eto ako gdje zapne znam koga mogu pitati
a šta je sa tvojim, misliš li ga čipovati?
GTI TDI je napisao(la):renault_fan je napisao(la):kako u mog frenda 1,9 GTI TDI 110konja.? ak vec dolaze sa 150 svi,,,btw u njega je 98-99god
do 2000te godine GTI TDI je imao 110 ks,
2000te dolazi TDI PD sa 115 ks i 6 brzinskim mjenjačem,
a tek 2001. godine je izašao ovaj sa 150 ks
svi ovi motori su se stavljali u GTI opremu
bulex je napisao(la):sta reci... sve znam.... imam felge za tebe 18-kemasku bez znaka crne znakove samo reci... dogovoriti cemo se:123:
tako da ako imaš nešto od ovoga sa zadovoljstvom ćemo se dogovarati
![]()
mogao bi se on još dosta natjunirati, može da se stavi turbina od V6 TDI, drugi interkuler, filter, auspuh, veči hladnjak i još to sve čipuješ, tad bi imao oko 260 ks, ali mislim da je to preseravanje koje prije svega puno košta, a sa druge strane ovaj auto je i ovako jako brz a ja ga ne vozim na neke trke, tako da stvarno nema potrebe za više tuninga