Član
odlicna kola motor snaga(iako ne znam sto se neki iscudjavaju an 185ks ko pura dreku). ja cu jedino reci da si malo preoptimistican s brojkom 7.3sec/100
brut_zgodni je napisao(la):odlicna kola motor snaga(iako ne znam sto se neki iscudjavaju an 185ks ko pura dreku). ja cu jedino reci da si malo preoptimistican s brojkom 7.3sec/100
error_xp je napisao(la):dobar dobar,aki od kuda ti tolike ks?
GTI TDI je napisao(la):brut_zgodni je napisao(la):odlicna kola motor snaga(iako ne znam sto se neki iscudjavaju an 185ks ko pura dreku). ja cu jedino reci da si malo preoptimistican s brojkom 7.3sec/100
http://www.youtube.com/watch?v=h5LiR0mZ3wo
evo ti brate clip pa štopaj, malo se slabije vidi ali vidi se ipak kad je stoja, kasno smo se sjetili da upalimo blic ovo je sa dvojicom na zimskim gumama, ja koliko mogu vidjeti oko 7,5, tako da vjeruj mi 7,3 u svaka doba, mislim da može čak i bolje, snimit ću ponovo pa ću postaviti,
a bio je i neki j*en vjetar, nije mogao ni 220, a inače ide 230 km/h, ali eto vjetar do stoje i nema neki uticaj
brut_zgodni je napisao(la):GTI TDI je napisao(la):brut_zgodni je napisao(la):odlicna kola motor snaga(iako ne znam sto se neki iscudjavaju an 185ks ko pura dreku). ja cu jedino reci da si malo preoptimistican s brojkom 7.3sec/100
evo ti brate clip pa štopaj, malo se slabije vidi ali vidi se ipak kad je stoja, kasno smo se sjetili da upalimo blic ovo je sa dvojicom na zimskim gumama, ja koliko mogu vidjeti oko 7,5, tako da vjeruj mi 7,3 u svaka doba, mislim da može čak i bolje, snimit ću ponovo pa ću postaviti,
a bio je i neki j*en vjetar, nije mogao ni 220, a inače ide 230 km/h, ali eto vjetar do stoje i nema neki uticaj
na snimki mos vozit i jugu koliko se vidi aj aj nek ide i 6.5 ako tako kazes, komentiram samo zato jer imam slicnu dizalanu 193ks koji je cipan na valjcima i jos nakon toga ugadjanje u voznji laptopom izgubljeno cijelo popodne, dakle nije samo ubacena gotova mapa pa opet ne vjerujem da ide ispod 7.5 iako nemam cim ni izmjerit, a ove odokativne mjere ne pusim:icon_biggrin:
mazda6 je napisao(la):brut_zgodni je napisao(la):GTI TDI je napisao(la):brut_zgodni je napisao(la):odlicna kola motor snaga(iako ne znam sto se neki iscudjavaju an 185ks ko pura dreku). ja cu jedino reci da si malo preoptimistican s brojkom 7.3sec/100
na snimki mos vozit i jugu koliko se vidi aj aj nek ide i 6.5 ako tako kazes, komentiram samo zato jer imam slicnu dizalanu 193ks koji je cipan na valjcima i jos nakon toga ugadjanje u voznji laptopom izgubljeno cijelo popodne, dakle nije samo ubacena gotova mapa pa opet ne vjerujem da ide ispod 7.5 iako nemam cim ni izmjerit, a ove odokativne mjere ne pusim:icon_biggrin:
hajde zgodni ne seri..
P.s. ( nadam se da necu dobiti ban za ovo)
mazda6 je napisao(la):ok.. izvini molim te.. pa znam vise o tebe i od autima i od tuningu
mazda6 je napisao(la):zgodni znam ja da bi volio da imas ovakog golfa ali ga nemas i nepravi se pametan.. ti samo mozes da sjedis i places pored njega:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
brut_zgodni je napisao(la):GTI TDI je napisao(la):brut_zgodni je napisao(la):odlicna kola motor snaga(iako ne znam sto se neki iscudjavaju an 185ks ko pura dreku). ja cu jedino reci da si malo preoptimistican s brojkom 7.3sec/100
adohera je napisao(la):dobro haj da mi tebe zadovoljimo neka ima 152 ks, eto ta 2 sam dobio čipovanjem, pa da se nađemo da vidiš kako auto sa 152 ks dere j*enog šestaka sa 193 ks