Mobitel na rate?

Mobitel na rate?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
MeBeSad je napisao(la):
Imas u Bingu....u Hadzicima...prodaje lik neke navigacije , zajebancije a ima i mobova, imao je dobar izbor kad sam ja isao....

btw gdje dodje taj z&m? i jesu skupi?

Eminem doo? :D

z&m poceo davati na rate od kako su otvorili radnju u importane centru , samo sto su zara cijene na karticu i nemaju citavu ponudu samo neke modele

Član
sinoc sam kupio mob u univerzalno ili ti ga z&m i pito bas za te kartice. Npr. htc sensation xl veliko pakovanje za kes 940 km ,a preko kartice 1350 km pa ko voli nek izvoli na karticu da kupuje. Zaletio se i ja rekoh odoh na shoping karticu kad k... 400 km skuplji telefon :S. Tako da bolje skupiti lovu pa za kes nego da te neko guli :D

Administrator
serialgf je napisao(la):
sinoc sam kupio mob u univerzalno ili ti ga z&m i pito bas za te kartice. Npr. htc sensation xl veliko pakovanje za kes 940 km ,a preko kartice 1350 km pa ko voli nek izvoli na karticu da kupuje. Zaletio se i ja rekoh odoh na shoping karticu kad k... 400 km skuplji telefon :S. Tako da bolje skupiti lovu pa za kes nego da te neko guli :D

:lol: to je razlika u cijeni izmedju telefona nabavljenog na crno i regularnog uvezenog telefona

Član
Evo imas ovu stranicu pa malo pogledaj i raspitaj se, uglavnom nisam upucen kako ide i sta sve treba ali cuo sam dosta pozitivnih komentara.

http://www.svenakredit.ba/

nije da se nema za telefona nego nisam lud da dajem toliki kesh odjednom , a istrosio sam se stigli su djelovi za veliki servis, sonde senzori i ostale stvari sto ne pisem u temi jer je ovo tuning forum a ne ko je kad uradio servis tako da sam se dosta love spisko zato i trazim negdje da uzmem tel na 4-5 rata onda me manje udara po djepu a opet ostanu pare i za auta jer treba kupiti jos ulje , filtere ............ a pored toga nemas se ti sta sekirati koliko ja imam para i sta kupujem, ako znas napisi ako ne idi igraj domine mani se zabadanja nosa u tudje stvari ;)

Član
Grga mislim da mu je tema poprilicno precizna i normalna .Nije tipa "Potreban Subtitle" ( da se mene pita zbog glupih tema bi banovao raju) ali ovo nije jedna od tih. Ne vidim sta je problem sa njegovom temom . Covjek je pitao zna li neko gdje ima mobitel na kredit . Tvoje je bilo da napises imas tu i tu i vise nista . Smjesno je sa tvoje strane sto pokusavas ismijavati neciju snalazljivost i pokusaj dolazenja do informacija. Smijem se i ja ovdje mnogim temama pa ne prozivam ljude i ne analiziram njihovo imovinsko stanje.

GaRGa je napisao(la):
hahah en sekiram se nego se smijem tebi i tvojim temama ;)

Član
GaRGa je napisao(la):
nema se za telefona a Lotus Omega se kupuje :D
sorry morao sam presmjesno zvuci :p

Kako besmislen komentar. Ti kao da ne zivis u svijetu kapitalizma, sad s Marsa pao i ibretis se kupovini necega na rate. Smijesno :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.