Mobitel na rate?

Mobitel na rate?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz narode , da li znate firme koje daju mobitele na rate? znaci ne zanimaju me telcom , mtle , eronet i ostale mreze nego bas radnja koja prodaje mobitele da se moze uzeti na par rata nista prejerano 4-5

Član
Little Dragon je napisao(la):
kakav je imamex sto se tice telefona? mislim da sam nasao par postova gdje se raja nesto zale?

kupovao sam par mobova nikad problema zadnji sto sam uzeo Xperia X10i a u skorije vrijeme cu kod njih uzet isto Xperiu onu arc . . . sto se mene tice ;)

btw gazda vozi najnovijeg A8 L od kad sebe . . ne mogu bit toliko losi:D

Član
hehe i to sto kazes , na netu nemaju neku ponudu telefona , jesil u toku sta imaju sve?

ma imaju sve zivo . . . na kraju krajeva ako im jedna radnja nema neki mob ima druga otidji u nedjarice odma ispod venere . . . radnju ne mozes fulit . . .

koji te mob tacnije zanima ?

zanima me HTC Desire S , trebao sam ga danas kupiti u univerzalno firmi Z&M poznatija al su me zajebali svaki dan obecavali i na kraju kazu nece ga biti jos 20tak dana , a primali ovu shoping karticu na rate i sad mi sjeb hocu da se pojedem , jel tebi u mahali ima neka mozda ?

Član
zanima me HTC Desire S , trebao sam ga danas kupiti u univerzalno firmi Z&M poznatija al su me zajebali svaki dan obecavali i na kraju kazu nece ga biti jos 20tak dana , a primali ovu shoping karticu na rate i sad mi sjeb hocu da se pojedem , jel tebi u mahali ima neka mozda ?

s tom soping karticom mozes svugdje na rate bez kamata i slicno . . . jedino sto ne uvaze popust il nesto slicno ali sve ostalo ide.. . . a taj mob sto trazis mislim da ima dole na stanju . . . :\ otidji pogledaj il ako ti nije usput nikako mogu ti ja sutra svratit pa pogledat . . pa ti javim imal mozel sta kako

Franki je napisao(la):
Mobil media je davala na rate i to ako to jos uopce postoji.

ma kakvi oni propali ko zeton

Član
Ma znam da su propali u Mostaru ali sam mislio da imaju u Sarajevu. Imali su finu ponudu ne znam što su grohnuli :D

Član
Franki je napisao(la):
Ma znam da su propali u Mostaru ali sam mislio da imaju u Sarajevu. Imali su finu ponudu ne znam što su grohnuli :D

u Sarajevu su propali pogotovo ., . .
radnja im je bila zatvarana par puta pa su cijeli prostor smanjili
a sto se tice mobitela slaba im je ponuda pravo . .

sve u svemu slabo sta imaju . . .
kad su tek izasli(otvorili) bili su dobri i cijene i ponuda i sve
ali sada .. nistaa

Član
i dosta su skupi :lol: et nadam se da cu imati sad srece , ako ne cekati 20 dana gristi nokte :D

skupi poprilicno nije ni cudo sto su propali. . .
ma ja mislim da hoces
saznaces sutra :D

Član
Imas u Bingu....u Hadzicima...prodaje lik neke navigacije , zajebancije a ima i mobova, imao je dobar izbor kad sam ja isao....

btw zar z&m daje na rate mobove?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.