Član
Poz narode , da li znate firme koje daju mobitele na rate? znaci ne zanimaju me telcom , mtle , eronet i ostale mreze nego bas radnja koja prodaje mobitele da se moze uzeti na par rata nista prejerano 4-5
Little Dragon je napisao(la):kakav je imamex sto se tice telefona? mislim da sam nasao par postova gdje se raja nesto zale?
Little Dragon je napisao(la):hehe i to sto kazes , na netu nemaju neku ponudu telefona , jesil u toku sta imaju sve?
Little Dragon je napisao(la):zanima me HTC Desire S , trebao sam ga danas kupiti u univerzalno firmi Z&M poznatija al su me zajebali svaki dan obecavali i na kraju kazu nece ga biti jos 20tak dana , a primali ovu shoping karticu na rate i sad mi sjeb hocu da se pojedem , jel tebi u mahali ima neka mozda ?
Franki je napisao(la):Mobil media je davala na rate i to ako to jos uopce postoji.
Franki je napisao(la):Ma znam da su propali u Mostaru ali sam mislio da imaju u Sarajevu. Imali su finu ponudu ne znam što su grohnuli
Little Dragon je napisao(la):i dosta su skupi :lol: et nadam se da cu imati sad srece , ako ne cekati 20 dana gristi nokte