Mladen Milovanović poginuo u prevrnutom BMW-u

Mladen Milovanović poginuo u prevrnutom BMW-u

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Vozač M. Stevanović (21) prošao s lakšim ozljedama, teško povrijeđen suvozač Mile Stjepanović (21)

Jedna osoba je poginula, jedna je teže, a jedna lakše povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila preksinoć oko 1.30 sati na regionalnom putu Bijeljina - Ugljevik u naselju Ugljevička Obrijež.

Priveden u policiju

Iz za sada nepoznatih razloga, na izlazu iz Ugljevika u pravcu Bijeljine, automobil BMW, kojim je upravljao M. Stevanović (21), izletio je s ceste i nekoliko puta se prevrnuo, završivši na krovu u jarku pored ceste.
U nesreći je poginuo Mladen Milovanović (21), koji se nalazio na zadnjem sjedištu automobila. Teško je povrijeđen suvozač Mile Stjepanović (21), koji je smješten u bijeljinsku bolnicu, dok je vozač Stevanović prošao s lakšim povredama, potvrdio je portparol CJB Bijeljina Dragomir Perić.
Nezvanično saznajemo da vozač nije dočekao policiju na licu mjesta, nego je kasnije priveden na informativni razgovor u sklopu istrage.

Velika brzina

Sva tri mladića su iz Ugljevika, a na licu mjesta zatekli smo Ivana Šarčevića, djeda suvozača Mileta Stjepanovića. Šarčević nam je kazao da je njegov unuk vlasnik automobila, koji je u nesreći potpuno uništen.
Prema riječima očevidaca, automobil je velikom brzinom, navodno od oko 200 kilometara na sat, izašao iz krivine, izgubio kontrolu i nakon dužeg kočenja desnom stranom, udario u ogradu stovarišta građevinskog materijala. I nakon udarca, BMW se nastavio kretati, zatim se nekoliko puta prevrnuo na cesti i završio u jarku.

Član
sad sam skonto sto crpish ... info iz crne hronike ...stalno!
prije par dana bash kontam koji je K .. igiju stalno ...nas crnjaci :( ...umro ovaj onaj se zaljepio... gledam neku emisiju lik pokosio ... 4 tero ljudi i sam ostao invalid... pa ne znam sta je gore... zareko sam se vishe...sta sam gazio...gazio :"(

Član
Pa treba ovo svi da vidimo i da pomislimo da se ovo moze desiti i nama veceras, sutra, prekosutra i da se malo osvjestimo u saobracaju.. Zbog toga svakodnevno postavljam ove teme..

MyX

Član
daki je napisao(la):
Glupani u jos glupljem autu.

ovo ti nije bilo bas primjereno, ipak se tu radi o ljudskim zivotima, ne opravdavam njihove postupke, ali za mrtve ne treba takve rijeci koristiti (tipa glupan), nije on kriv sto je bio na zadnjem sjedistu i sto je poginuo, ako ikoga treba kriviti, to je onda vozac...

Član
MyX je napisao(la):
daki je napisao(la):
Glupani u jos glupljem autu.

ovo ti nije bilo bas primjereno, ipak se tu radi o ljudskim zivotima, ne opravdavam njihove postupke, ali za mrtve ne treba takve rijeci koristiti (tipa glupan), nije on kriv sto je bio na zadnjem sjedistu i sto je poginuo, ako ikoga treba kriviti, to je onda vozac...
;)

Legend
Pa nisam ja reko da je on direktno ali da ja krivim i njega, jer 50% sam siguran da je to bilo jarane da vidis kako moj bimer uljece 2cu kod one krivine dje bego prodaje janjetinu haj da vidite i jedva docekali. Jer po ovome sto pise u izvjestaju policije samo to se moze zakljucit, onih drugih 50% je daje barem jedan od njih bio pijan ili pod odredjenom dozom alkohola ili nekih tbleta trave ili cega vec ne. Zato jesu glupani, oni najveci.

RIP za mrtve i rispect, ali to nije tema.

momci nije to lepo sto pricate niste to dozivili i nedobog nikom!!!mladost ludost! i nemojte vise otome ,to je veoma tesko sto se desilo.a ovaj levak sto kaze "glupani"mogu verovat da nema 3 razreda srednje skole.
znaci svako od nas pravi gluposti i to nemoze shvatit dok kroz to neprodje i nedo bog nikom, da to dozivi,svi mi pravimo greske na ovaj il onaj nacin zaomi je sto se to desilo drug mi je nastrado i veoma je bolno samo uteha mi je sto ja nisam vozio,neznate koji je to bol , ja jos nisam skupio hrabrosti da odem da momku zapalim svecu na grob ,bolno je to kako da odem i da tu stanem i kako bi se vi osecali u tom trenutku kad vidite gde je kad vidite njegovu majku kako place ja neznam kako cu to izdrzat al sam svestan da moram otic,otiso sam vise puta na mesto nesrece i zapalio svecu verujte to je bolno i netreba se zezat na taj nacin ,zato iz polako sa voznjom smeker si kad te neko vidi u dobrom auto da ides polako a ne 200 i vise,samo mi je uteha sto nisam ja vozio ali niko od nas nije zeleo da se to desi,znate kako je bit momak zeljan si svega!! toliko momci pamet ugalavu dok nebude prekasno

Član
jarane idi ti i ubaci u turbe 10 maraka i tako narednih makar dva mjeseca,osto si ziv,rijetki pri tim brzinama ostaju zivi,moli se bogu sto si ziv. a to sto je daki rekao da ste glupani,slazem se ako ste vozili 200 a pogotovo krivine i te budalastinje,ipak treba tu mnogo sporije a kad se docepate nekog boljeg puta onda potjerati 200,znamo mi svi da nismo face ako 200 prodjemo kroz grad,nema potrebe da se to objasnjava svima.kad ste vec zeljni svega onda auto trke,brdski rally,street race ovo ono i tu ima dovoljno adrenalina i svega....
steta odose mladi zivoti,nek im je vjecna slava,i nek ovo bude samo jos jedna opomena u nizu....

Legend
Pa jasta ste neg glupani momak je mrtav radi vasih ne promisljenih stavova, a to sto te boli istina je nesto drugo. Da ste vozili tako kao sto pises sada, i savjetujes drugima, nebi palio svjece.
Druga stvar je sto ja razumijem kako je tebi sad, ali povratka nema. A napisi i kako je do toga doslo, sigurno nije guma pukla, pa sletio na 50km/h.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.