pioneer_09 Administrator 21.06.2011 #50 svaka cast sve cestitke... i zasluzuje nagradu... zelim ti da jos puno nagrada pokupis sa svojim ljubimcem
svaka cast sve cestitke... i zasluzuje nagradu... zelim ti da jos puno nagrada pokupis sa svojim ljubimcem
ArminM Član 24.06.2011 #55 zbog ovakvih primjeraka mi je zao sto vise ne posjedujem MK1 pa da ga ja sredjujem po svom cejfu odlican auto, sve pohvale
zbog ovakvih primjeraka mi je zao sto vise ne posjedujem MK1 pa da ga ja sredjujem po svom cejfu odlican auto, sve pohvale
D dzinn16v Član 25.06.2011 #57 Kakva je ovo siva duja u pozadini na 1. i 4, slici....a:icon_smile::icon_smile:
dellas Član 25.06.2011 #58 Koja ludnica od auta, svaka cast mislim da ne postoji osoba kojoj se ovakav auto ne svidja, sve pohvale.
Koja ludnica od auta, svaka cast mislim da ne postoji osoba kojoj se ovakav auto ne svidja, sve pohvale.
S65-///AMG Član 25.06.2011 #59 boja je extra slicna je i kod mene na kecu ali samo slicna nije niti blizu te ovako bi trebao izgledati svaki mk1 sve pohvale i samo naprijed
boja je extra slicna je i kod mene na kecu ali samo slicna nije niti blizu te ovako bi trebao izgledati svaki mk1 sve pohvale i samo naprijed
vw_damir Član 25.06.2011 #60 Ima u Bosni josh nade za oldschool (ko razumije razumije ko ne nek suti) Svaka cast jara' Golf je po propisu.
Ima u Bosni josh nade za oldschool (ko razumije razumije ko ne nek suti) Svaka cast jara' Golf je po propisu.