mjenjam xenon sijalicu H1 8000K za jednu picu :D

mjenjam xenon sijalicu H1 8000K za jednu picu :D

Član
prodajem polovan xenon kit, H1 8000k, kit koristen nepunu godinu a nedavno promjenjeno na lijevoj strani i balast i sijalica(dakle to je novo placeno 80KM s ugradnjom) kit je jos na autu tako da radi milion posto.. cijena 100KM.. ev slika al su mi farovi skroz crni unutra i prljavi (bolje to svijetli 10x)

Član
RE: P:xenon kit H1 8000k

BUMP!!!! danas cackao oko fara da ga ocistim i nastimam jer mi je pukao nosac i kad sam skinuo sijalicu isto da mi vrag izbi iz ruke i spade sijalica i rasu se u hiljadu dijelova, moze ovo i u dijelove a i moze 2 balasta i jedna sijalica..
i balaste i sijalicu cijenim po 15KM.. ako ce neko sve 45KM i nosi.. nemam volje zaebavat se oko ovoga u ovakvoj situaciji.. sve je na prodaju :lol::lol:

Član
RE: P:xenon kit H1 8000k.. 1 sijalica,2 balasta..po 15KM

otisla dva balasta, ostala sijalica H1 8000K dakle 15KM..

Član
RE: P: 1 XENON sijalicu H1 8000K- polovno

BUMP!!!!! ostala samo jos H1 sijalica.. 15KM!!!! ajde ljudi stoji mi djaba.. malo koristena.. ja je novu nedavno kupio jer stara odradila svoje..

Član
ko plati jednu PICU dobija sijalicu :D
moze jedna mjesana ili romana svejedno.. :D
bujrum..PM :D

Član
elvis_h je napisao(la):
cini mi se da ces ostat gladan ;);):lol:

sinoc dok sam bio na netu uzasno gladan bio pa mi naumpalo.. ali ponuda jos stoji;) bezveze cu je slomiti,pregorit ce mi.. ovako cu bar dobit picu, ja je platio nedavno 40KM ovdje kod lokalnog jednog..:icon_rolleyes: jbga

Član
strujaze je napisao(la):
e ako dodzes u zenicu imas od mene picu halal ti bilo;):lol::lol::lol:
jos te i kahvom castim....

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
sta ovo halal mi bilo:D netrazim ja da me ko nahrani:D vec vidim nece niko za pare pa da probam bar picu pojest:D:D

Član
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
sta ovo halal mi bilo:D netrazim ja da me ko nahrani:D vec vidim nece niko za pare pa da probam bar picu pojest:D:D
[/quote]

kako je krenulo neces ti ni kiflu dobiti :lol::lol::lol: