T turbomrdeuce Član 29.01.2009 #16 pozdrav dobar motor (moj prvi je bio 4G93) cestitam na ideji dry-marine mislim da je prava .Good Luck
pozdrav dobar motor (moj prvi je bio 4G93) cestitam na ideji dry-marine mislim da je prava .Good Luck
xzone Član 05.02.2009 #24 extra sprijeda izgleda a nazad mi nesh strsi zadnji spojler i onaj lonac ko da mi je previse izvucen...boja i ostalo je extra nemam rijeci
extra sprijeda izgleda a nazad mi nesh strsi zadnji spojler i onaj lonac ko da mi je previse izvucen...boja i ostalo je extra nemam rijeci
Nexus Legend 06.02.2009 #25 i nazad bi mu godila kakva izvucenije karambolka,ne svidjaju mi se ovi roza elementi,ljepsi bi bili u boji auta,i pravo je jos... ostalo je extra
i nazad bi mu godila kakva izvucenije karambolka,ne svidjaju mi se ovi roza elementi,ljepsi bi bili u boji auta,i pravo je jos... ostalo je extra
Aditas Član 13.05.2009 #27 Kao sto neko vec rece.. uradi kakve dobre pragove da izbalansiras prednji i zadnji kraj.. Svaka cast na uradjenom poslu
Kao sto neko vec rece.. uradi kakve dobre pragove da izbalansiras prednji i zadnji kraj.. Svaka cast na uradjenom poslu