gtimanix Član 02.05.2009 #16 stefan je napisao(la): kod mene je bio 1.8GT polu-anjspric 66kw Kliknite za proširenje... potpis isti motor i nemam primjedbi nikakvih
stefan je napisao(la): kod mene je bio 1.8GT polu-anjspric 66kw Kliknite za proširenje... potpis isti motor i nemam primjedbi nikakvih
Hodbina Član 03.05.2009 #17 Schumi je napisao(la): teretanas je napisao(la): Po meni najbolji motori 66kw,jeftini za odrzavanje,nisu veliki potrosaci.Imao sam ih par komda,redovno servisiranje i to je to. Kliknite za proširenje... Pa cek ako je 66kw to nije ajnspric? Kod mene je na BMW-u 1.8 66kw karb.. Kliknite za proširenje... pa kakve to veze ima,bmw je jedno vw drugo
Schumi je napisao(la): teretanas je napisao(la): Po meni najbolji motori 66kw,jeftini za odrzavanje,nisu veliki potrosaci.Imao sam ih par komda,redovno servisiranje i to je to. Kliknite za proširenje... Pa cek ako je 66kw to nije ajnspric? Kod mene je na BMW-u 1.8 66kw karb.. Kliknite za proširenje... pa kakve to veze ima,bmw je jedno vw drugo
Nexus Legend 03.05.2009 #18 gtimanix je napisao(la): stefan je napisao(la): kod mene je bio 1.8GT polu-anjspric 66kw Kliknite za proširenje... potpis isti motor i nemam primjedbi nikakvih Kliknite za proširenje... de malo pazi da ne dizes teme
gtimanix je napisao(la): stefan je napisao(la): kod mene je bio 1.8GT polu-anjspric 66kw Kliknite za proširenje... potpis isti motor i nemam primjedbi nikakvih Kliknite za proširenje... de malo pazi da ne dizes teme