emir_89 Član 22.09.2007 #18 RE: predstavljanje mirza 2.0 kao sto sam i obeco, posto mirza ima nekih problemcica sa netom, ja sam nabacio nekoliko slicica zanimljivijeg od ova 2 autica...
RE: predstavljanje mirza 2.0 kao sto sam i obeco, posto mirza ima nekih problemcica sa netom, ja sam nabacio nekoliko slicica zanimljivijeg od ova 2 autica...
M mirza2.0 Član 22.09.2007 #19 ev moj jaran je nabacio slike od mog bmw-a. to je sad sto imam pa bice jos i od golfa
DiAbLo Član 23.09.2007 #22 legionar je napisao(la): Pozdrav, jel ovaj BMW bio prije crven i plav? Extra je, svaka cast! Kliknite za proširenje... Nije to taj drug! Taj lik zivi na Malti ! BMW sminkaaaaa !
legionar je napisao(la): Pozdrav, jel ovaj BMW bio prije crven i plav? Extra je, svaka cast! Kliknite za proširenje... Nije to taj drug! Taj lik zivi na Malti ! BMW sminkaaaaa !
H Har3 Član 23.09.2007 #23 Vidio sam ovog bemwea jednom u gradu i fakat je predobar. Svaka cast. Mjera je nema dalje. Je l na prodaju ?
Vidio sam ovog bemwea jednom u gradu i fakat je predobar. Svaka cast. Mjera je nema dalje. Je l na prodaju ?
M mirza2.0 Član 23.09.2007 #25 ma nije na prodaju tek je doso u moje ruke jer sam polozio prije 3 mjeseca.