M miliveti Član 27.05.2009 #1 Ja sam Milan iz Kikinde. Interesuje me puno stvari sa ovog foruma.. tako da se nadam lepom druzenju..
Ja sam Milan iz Kikinde. Interesuje me puno stvari sa ovog foruma.. tako da se nadam lepom druzenju..
black_devil Član 27.05.2009 #4 dobro dosaooo..ostani aktivan.. a gdje bude Kikinda prvi put cujem za to mjesto?
nodiash Član 28.05.2009 #8 black_devil je napisao(la): dobro dosaooo..ostani aktivan.. a gdje bude Kikinda prvi put cujem za to mjesto? Kliknite za proširenje... Bem ti uciteljicu Pozdrav i dobro dosho
black_devil je napisao(la): dobro dosaooo..ostani aktivan.. a gdje bude Kikinda prvi put cujem za to mjesto? Kliknite za proširenje... Bem ti uciteljicu Pozdrav i dobro dosho
black_devil Član 28.05.2009 #9 Hhaha,ma sta ces geografiju uciio u osnovnoj,a u srednjoj imao 2 godine...al nije se nigdje ona spominjala
Hhaha,ma sta ces geografiju uciio u osnovnoj,a u srednjoj imao 2 godine...al nije se nigdje ona spominjala
quattro Član 28.05.2009 #10 jesam va m lijepo reko da cete morat doc i to docicete svi hahaah dobro dosao
vladica85 Član 28.05.2009 #13 black_devil je napisao(la): dobro dosaooo..ostani aktivan.. a gdje bude Kikinda prvi put cujem za to mjesto? Kliknite za proširenje... Kikinda je u Srbiji(Vojvodina) dobro dosao
black_devil je napisao(la): dobro dosaooo..ostani aktivan.. a gdje bude Kikinda prvi put cujem za to mjesto? Kliknite za proširenje... Kikinda je u Srbiji(Vojvodina) dobro dosao