SoundLunatic je napisao(la):MTR je napisao(la):SoundLunatic je napisao(la):MTR i koja najbolja od te 3 ili je to sve ista boja? :icon_biggrin:
Rosso Corsa , jer je metalik i zamijesana je 2004 i stavljena na F430 Scuderia
Rosso Corsa (Glasurit FER 300/9) Racing Red
Rosso Metallico (Glasurit FER 305/C) Metallic Red
Rosso Rubino (Glasurit FER 302/C) Ruby Red
ev i ko pravi i koje su sifre kod Glasurita , otodji kod ovih sto prodaju Glasurit i trazi kartu boja
Hvala ti na informaciji ta metalic bi mi najbolje odgovarala. :icon_biggrin: valjda mi znadnu zamjesat takvu ovdje kod nas.
superman je napisao(la):@MTR: Znaš li kakvu metalic crvenu, je li koja dolazila na golfovima, ili neka druga, samo da je crvena metalic, ne bih da je neka skupa, ova ferari je sigurno skupa
MTR je napisao(la):SoundLunatic je napisao(la):MTR je napisao(la):SoundLunatic je napisao(la):MTR i koja najbolja od te 3 ili je to sve ista boja? :icon_biggrin:
Rosso Corsa , jer je metalik i zamijesana je 2004 i stavljena na F430 Scuderia
Rosso Corsa (Glasurit FER 300/9) Racing Red
Rosso Metallico (Glasurit FER 305/C) Metallic Red
Rosso Rubino (Glasurit FER 302/C) Ruby Red
ev i ko pravi i koje su sifre kod Glasurita , otodji kod ovih sto prodaju Glasurit i trazi kartu boja
Hvala ti na informaciji ta metalic bi mi najbolje odgovarala. :icon_biggrin: valjda mi znadnu zamjesat takvu ovdje kod nas.
p.s. zna se desit da budu i preko milje cijene , zato polako , imam jarana koji je htjeo da farba auto u Lambovu narandjastu sa Orion Pearl bezbojnim lakom hahaha kad mu je zena u prodavnici rekla cijenu odma otiso doktoru , kila 3000 KM bez bezbojnog :lol::lol::lol::lol:
MTR je napisao(la):superman je napisao(la):@MTR: Znaš li kakvu metalic crvenu, je li koja dolazila na golfovima, ili neka druga, samo da je crvena metalic, ne bih da je neka skupa, ova ferari je sigurno skupa
Dark Colorado Rot Pearl - LV3Z
Essenrot - LH3F
Kastellrot Perla - LZ3R
Missano Red - LZ3M ( A4,A6,TT )
bucky_mb@yahoo je napisao(la):za obicne smrtnike imas ovako neku ponudu boja
mipa metalik:
-baza 1kg 52,00 km
-bezbojni mipa HS 1l 22km i 31,00km
spies hecker baza 1kg oko 65,00 km
max mayer baza 1kg oko 75,00 km
za sh i max mayer kg boje i laka sa
komponentama je od 120 d0 140 km najskuplji max mayer