MG ZR 160,kupiti ili ne?

MG ZR 160,kupiti ili ne?

Član
Pretpostavljam da je to ovaj sto se u Visicima prodaje MG bas sam ga zagledo nije los nimalo ...Ali ipak da sam na tvom mjestu nebih ga uzeo vec su ti vecina rekli zasto :) Znam ja kolegu kojeg je malo instalacija zezala pa cak mu je jedan dio otiso neznam koji i bez auta je bio koji mjesec dana .
 
auto je lijepo sto se tice izgleda i svega i meni se takoder svidja ali trebas po internetu procackat malo da vidis koje su im mane pa da na osnovu toga odlucis jer to sto ce ti neko rec lijep ili ruzan nema nikakve veze autoo je lijepo nema sta ali pogledaj koje su mu mane ako ih ima i ako su ozbiljne da znas sta da ocekujes...toliko od mene
 
Ja ti mogu samo rec ovo.Davno nekad gledo,probo,Mg TF 120 automatik sa paddles,ekstra autic,motor pozadi,kabrio,ma sila.posle nesh iskrslo i uzeo SLK.Ovdje u Italiji su bili in do prije par godina,jeftin sportac za radnicku klasu.Nisam cuo da su imali neke vece probleme,doduse nikad nisam to ni gledao nit me zanimalo,kad mi se nesto svidi kupim :icon_smile: na auta treba gledat po primjerku a ne po lovackim pricama.
 
Član
sanchez je napisao(la):
Jes'vidio ti ovih kineza,mamicu im,svugdje prste upleli:icon_mad:
Možda su i mene napravili,tko će znati,malo su mi oči kose,onako malo..
A razmisliću još 10-ak dana,ipak je Hondin motor unutra,ne bi trebao biti loš...tko će znati.
Kupujem auto u prijatelja,neki dan ga uvezao,ne kupujem ga na slijepo...
Ništa,malo ću ga skopčati na dijagnostiku,malo na kanal,pogledati odozdo,vidjećemo...

Mislim da taj 1.8 nije hondin motor, nego roverov(nemoj me drzati za rec ali sam prilicno siguran), za 1.4 i 2.0(iz 620) znam da je honda i na njega se ne zale ljudi, za ovaj je pitanje. Ja sam skoro gledao ovaj auto i isto razmisljao da ga kupim, odustao sam jer su cene delova bile previsoke za moj dzep. Auto sam probao ide odlicno, pruza zadovoljstvo u voznji i izgleda prelepo, ovaj je bio plave boje po meni dosta lepsi nego zuti(sto je najmanje bitno). Ne znam za koliko para ga dobijas, ali ja sam 2003.god 1.8 dobijao za 2400e, a mogao sam verovatno jos da spustim cenu, razlog- niko ga nece. Kazu ljudi moras da se okumis sa majstorom jer stalno ima sitnih problema, jos niko se nije zalio na neke krupne tako da ja smatram da je dobar auto, ali zbog teske prodaje ga ne treba preplatiti. Srecno
 
Član
Lako mi je kad imam svoje majstore u servisu,ne plaćam ruke,lako mi kad radim u autodijelovima,imam bogovski popust...
Nego,koliko se isplati dati za ovu Hondu,Rovera,odnosno MG-a?:icon_smile:
 
Član
Nisam pametan,ima u Hrvatskoj jedan,prodaje se za 6000 eura,jedan u BiH 5000 eura...
Opet mi nije logično da košta samo 2500,toliko ovdje traže za one grobove od golfa,novi tip 89 godina:icon_question::lol:
 
Član
Ima i kod nas ludaka koji traze po 5000e, ali znam coveka koji nije mogao da ga proda za 2500....
 
Član
Ma uzmaj druže to auto , ako ti je baš lego ,ja se ne bih predomišljo ni sekunde;). Ćejf je ćejf:lol:
Imao sam priliku voziti se u tom autu , lud skroz.
I u svakom slučaju bolje auto od raznoraznih ubijenih dvica i trica od 2 , 3 , 4.000 eura.
 
Član
meni je bas extra ovaj auto, vidio sam ovog iz maglaja vec
bas mi je odlican, ako ti se isplati,mozes ga uzet za manje para, i mozes ga odrzavat ne znam sta cekas:icon_smile:
 
Član
vidim da je stara tema ali da ne pravim duplu mogu ovdje pitati :icon_smile:
Zanima me ovaj MG vidim da se ovakav zuti prodaje trenutno na PIK-u pa ako neko zna kakva je situacija sa rezervnim dijelovima ,mislim da li je tesko do njih doci i cijene istih otprilike ? Hvala!
 
Top