Metanol

Metanol

zen3dom je napisao(la):
nemam pojma gdje ima uzeti, a reci mi za sta ce ti, sta to planiras ako nije tajne.....

nije tajna nikakva, posaljem ti PM ali necu ovdje da se ne razvuce tema. Namjerno sam je napravio ovako direktnu pa ako neko zna da se javi a ne da ode prica na ono sta radim...

Član
pa ako je u nekim manjim kolicinama, probaj u apoteci... sad ne znam da li ce htjeti prodati... al ima 100%

sub3r je napisao(la):
pa ako je u nekim manjim kolicinama, probaj u apoteci... sad ne znam da li ce htjeti prodati... al ima 100%

probao, apoteke i prodavaci hemijskih substanci i opreme, nude do 1000ml, meni treba 40 litara bar sad za sad. Nasao sam u semikem-u ako ko pita ali je preskupo. Traze 7 KM po litru ako kupujes 50l. Uzas....

Član
dok sam ganjao "avioncice" uzimao se u apoteci, ili bi dovlacili nesto sitno iz hr... kod njih je bilo ni 10 kuna za litar, ako se uzima na vece kolicine... tako da je ovo od 7km preskupo...

Limpi je napisao(la):
dok sam ganjao "avioncice" uzimao se u apoteci, ili bi dovlacili nesto sitno iz hr... kod njih je bilo ni 10 kuna za litar, ako se uzima na vece kolicine... tako da je ovo od 7km preskupo...

ma znam drug, ne da je skupo nego van pameti toliku marzu stavljati ali haj...

.nOKe je napisao(la):
ne znam da li messer radi sa tim
jesi njih pitao ?

pitao upravo sad, dobra ideja, ali nemaju...