mercedes

mercedes

Član
Ne kontam ove mule nikako, nepropisno si se parkirao i po mom laičkom mišljenju, mislim da felge nisi baš najbolje uklopio, ali mi se sviđa.

Legend
prvo sto treba da naucis je to kad transformises neki objekt uvijek ga povecavaj ili smanjuj proporcionalno,a ne ovako kao sto si ti odradio,povecao si samo sa strane,i dobio si izduzenje sto je rezultiralo i ruzno uklopljenu prednju felgu...
samo vjezbaj,bice to dobro;)

Član
Nexus je napisao(la):
prvo sto treba da naucis je to kad transformises neki objekt uvijek ga povecavaj ili smanjuj proporcionalno,a ne ovako kao sto si ti odradio,povecao si samo sa strane,i dobio si izduzenje sto je rezultiralo i ruzno uklopljenu prednju felgu...
samo vjezbaj,bice to dobro;)

..nisam izduzivao auto nikako,u cijelom sam ga komadu nageo prema zemlji prednji kraj bez ikakvih warpova i cudesa,znaci samo ovaj nacin pogledaj na slici na koji nacin (zutom bojom zabiljezeno) to ti se cini jer sam gepek rezao i produzio da bude duzi (crvenom bojom oznaceno).. moje misljenje - zadnja felga nije dobro uklopljena,auto nije uklopljeno u asfalt.. auto je miniaturno za ovu pozadinu trebao je biti veci.. :) (sorry sto sam detaljan takav sam i u photoshopu) :p
hvala na savjetu vjezbanja mi jos mnogo treba.. respect za komentar