Mercedes

Mercedes

Član
Da li mi neko moze reci prednosti i mane Mercedesa C 350 CDI 4MATIC..
Ako je neko imao iskustva dobro bi mi doslo..
Unaprijed hvala!!;)

koliko su ti motori dobri i pouzdani??

Nema 350 CDI, ima 320 koji je odlican motor jos plus 4Matic, nema kraja, komsija mi ima C klasu 320 CDI 4Matic i jos AMG paket, odlican u svakom pogledu:cool:

hajmo ovako drug , ti hoces novog Mercedesa , sa ( mozda ) najboljim dizelskim motorom u zadnjih 10ak godina , i pitas za mane , heheh , nema ih druze , samo sto je skup , u principu je to 320CDI , samo druga oznaka , pa ako ne patis od novih auta , moja preporuka je , godisnjak neki C320 CDI 4MATIC , 50% love ce ti ostati u dzepu , jer je ovaj C350 CDI totalno neisplativ :icon_smile:

Skontaj se malo jarane oko tog Mercedesa, nije nimalo jeftin, bezobrazno mu je visoka cijena, a izgubit ces bar 15% vrijednosti cim izadjes iz salona, a kroz par mjeseci Bog zna koliko...

Član
ma evo gledo sam..kolko bi dao nadoplate za tog novog mercedesa(novog)+nase auto..tolko mi neki traze za polovnog ML-a..
trazio sam ML...al nemoze se nikako jeftino proc..ipak novo je novo..al sve su sanse da cemo odustat od ovog C350CDI..
ako neko zna nekog ko bi mjenjao ML 280CDI,320CDI,min 2007god neka mi javi..

olensoner je napisao(la):
Skontaj se malo jarane oko tog Mercedesa, nije nimalo jeftin, bezobrazno mu je visoka cijena, a izgubit ces bar 15% vrijednosti cim izadjes iz salona, a kroz par mjeseci Bog zna koliko...

zato sam mu i rekao , puno bolja varijanta je C320 CDI , star godinu dana , skoro pa novo auto , tek razradjeno , a dosta dosta jeftinije , a isti motor :icon_smile: