Mercedes G klasa Automatik

Mercedes G klasa Automatik

EdinZa je napisao(la):
Gdje ces naci okvire,mislis da ima zasebno uzeti?Ako ima ekstra onda :)

Ima na Ebayu mislim teško ih je nabaviti ali uvijek ima sigurno par kompleta okvira samo ih treba pronaći.

Davor_ je napisao(la):
Vozio sam amg ovakav covjece imas osjećaj da je sav auto "puni čelik" sto bi rekli sve je tako cvrsto i kvalitetno a kako ide da ne pricam a ja da sam u prilici bi radio isto samo new look a auto je bonbon vjeruj mi
Ma auto je grdosija nema šta i stvarno užasno jak, a ovaj moj ide odlično zbog toga što je TD pa mi turbina stvarno ima veliku ulogu u ubrzanju jer ipak treba 3 tone natjerat da juri.
 
arminnn je napisao(la):
Šporet je predobar :cool: samo mi ovaj chrom ne ide nikako bolje skupljaj pare za kakve 21-ice

Hvala, što se tiće kroma na maski je tako i u orginalu, a za retrovizore mi je bilo važno da izgledaju oblikom kao orginal i da naravno imaju žmigavce u sebi, a trenutno su bili u ponudi samo krom ali su mi nekako dobro sjeli na srebrnu boju,jedno vrijeme sam ih mislio polakirat ali su napravljeni od neke abs plastike koju je malo komplicirano pofarbati, a orginalni retrovizori za njega su 1500 eura tako da mi je ovo još i najeftinija kombinacija.
 
Evo stigli prednji i bočni žmigavci. Naručio sam njih jer su moji bili dosta ofucani i ispucali. Odlučio sam se za LED žmigavce zato što su puno kvalitetniji od orginalih.
ledzmigavcimercedesgkla.jpg

ledbocnizmigavcimercede.jpg
 
OggyBoy je napisao(la):
Ja ne vidim slike.:icon_sad:

Ne znam ni ja zašto se ne vide do prije neki dan su sve bile, dobro sad će i tako uskoro svi djelovi ići na njega pa će biti slika od radova i kako je to sve ispalo.
 
Evo konačno stavljeni okviri sa LED svjetlima i LED žmigavci bočni i prednji. Budući da su se slike izbrisale stavit ću sliku kako je prije izgledao pa u nekoj međufazi te naravno kako izgleda danas.
Ovako je izgleda kad sam ga kupio.
dsc00438we.jpg


Pa ovdje se već izmjenila maska i žmigavci
15627028730313141983071.jpg


I ovakav je trenutno
omou.jpg


I naravno stražnji dio prije uređenja
dsc00450e.jpg


I nakon tj. uređen i podignut poklopac rezervne gume i stavljene nove lampe
20120904182822.jpg
 
Top