Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Legla mečka pravo, bas mjera. Odmah felga dosla do izražaja. Standarna dimenzija,nije skupa, udoban za voziti, a lijepo izgleda. Ja dalje ne bih dirao osim samo blago zatamniti
Spusti i zatmani Baki
@CoL3
Hvala imenjace , da da udoban sto je najbitnije nije izgubio kapi udobnosti a predobro izgleda ... I to ce doci na red baki moj hah @dadao_style
Jesu druze
Super je ovo , pravo momacko auto , sve pohvale druze
One prijasnje su mu isto dobro lezale , ja bih se mislio izmedju ovih i onih , ove mi nekako malo idu na onu foru jel rog , mada su isto dobre..
Extra izgleda... mana kod ovih mercedesa mi je enterijer,ne prati mi vanjsku liniju nego je klasicno mercedes, kao C klasa
Kolike su felge na njemu, mislim da bi progutao i 19ke, izgleda bas velik
inace, auto je super, fino i ide, drug je jedno vrijeme vozao 230 kompresora kabria
mene prepao onaj trokut od esp-a na tabli kad sam ga potegao, oooogroman je
Hvala... @Skrabo sta da ti kazem meni su ove ljepse dosta pogotovo uzivo....
@edoze
Lijepo idu , ova linija mi se odavno svidala , a guta ovaj i 20" Nebih se jedino slozio da je interijer isti kao u C klase.. Imao sam isto coupe 203 nisu ni problizno jedan drugom..