Član
Budući da mi je stara tema obrisana u forumskom tumbanju, otvaram novu
Znači kupljen je pukim slučajem ovaj Mercedes
Uploaded with ImageShack.us
CLK 240
- 2003 G.
- Motor je 2.6 V6 170 KS :icon_smile:
- presao samo 86 000 KM
- Avantgarde paket opreme
Auto je kupljeno i odrzavano u Tuzli, poznajem oba prethodna vlasnika i zato sam ga i uzeo. Nevjerovatno je očuvan
Biće više slika uskoro, nisam stigao jos uslikati sve kako treba.
:123:
Planova nema puno. Auto je nice&clean i tako ce i ostati. Njemu jedino i stoji AMG body kit, ali od tog zadovoljstva nema ništa
- Kupljeni su Xenoni 6000k
- Sljedeće sedmice ide Llumar ( 30-40% )i carbon folija u unutrasnjosti ( Hvala Pike )
- Umjesto fabričkog kasetofona :icon_mad: ići će neki 2 din player, al to kad se malo oporavim finansijski, posto mi za mjesec ide registracija.
- Mozda sljedeće godine neke 18-ke crne ako izlete, ali i sa ovim 17-ma sam prezadovoljan a i nove gume su na njima
Ovako bi trebao izgledati zatamnjen
Mada ce to kod mene biti dosta svjetlije.
A karbon bi ovako nekako trebao izgledati
Znači kupljen je pukim slučajem ovaj Mercedes
CLK 240
- 2003 G.
- Motor je 2.6 V6 170 KS :icon_smile:
- presao samo 86 000 KM
- Avantgarde paket opreme
Auto je kupljeno i odrzavano u Tuzli, poznajem oba prethodna vlasnika i zato sam ga i uzeo. Nevjerovatno je očuvan
Biće više slika uskoro, nisam stigao jos uslikati sve kako treba.
:123:
Planova nema puno. Auto je nice&clean i tako ce i ostati. Njemu jedino i stoji AMG body kit, ali od tog zadovoljstva nema ništa
- Kupljeni su Xenoni 6000k
- Sljedeće sedmice ide Llumar ( 30-40% )i carbon folija u unutrasnjosti ( Hvala Pike )
- Umjesto fabričkog kasetofona :icon_mad: ići će neki 2 din player, al to kad se malo oporavim finansijski, posto mi za mjesec ide registracija.
- Mozda sljedeće godine neke 18-ke crne ako izlete, ali i sa ovim 17-ma sam prezadovoljan a i nove gume su na njima
Ovako bi trebao izgledati zatamnjen
Mada ce to kod mene biti dosta svjetlije.
A karbon bi ovako nekako trebao izgledati