JD. Član 11.07.2011 #6 strasan auto, ali smijesno da jedan coupe ima okvire prozora na vratima... :icon_rolleyes:
V Vernes_AMG Član 11.07.2011 #7 Sad ocekujemo padobranca koji ce pitati: A sto je ovo Black Series a crvene je boje
SeEn_BoSs Član 11.07.2011 #9 Vernes_AMG je napisao(la): Sad ocekujemo padobranca koji ce pitati: A sto je ovo Black Series a crvene je boje Kliknite za proširenje... :icon_rolleyes: a vidi bas nema ni crne felge xd :lol::lol: Black Series :lol: :icon_exclaim:
Vernes_AMG je napisao(la): Sad ocekujemo padobranca koji ce pitati: A sto je ovo Black Series a crvene je boje Kliknite za proširenje... :icon_rolleyes: a vidi bas nema ni crne felge xd :lol::lol: Black Series :lol: :icon_exclaim:
MTR Član 12.07.2011 #14 oj Vernese u grob ces me strpat moro' sam secera i vode uzet NENADJEBIVA MECA volim ja i ostale al samo je Mecka auto
oj Vernese u grob ces me strpat moro' sam secera i vode uzet NENADJEBIVA MECA volim ja i ostale al samo je Mecka auto
Porschefan Član 12.07.2011 #15 A koja moć...... :icon_eek: :icon_eek: Pa SLS prema ovome izgleda kao igračka.... :icon_smile: