Znam da je za uzivancije, zato i pitamallroad je napisao(la):imao sam jednog ali ne bas dugo
220cdi imao na satu 280 000 i vozio bez problema
automatici su im izdrzljivi jako i ne bjezi od njih jos bolje sto je automat to i jest auto za uzivancije
ali moj savjet je da ne uzimas ispod 270 cdi![]()
Zasto da izbjegavam 220CDi, imas neka negativno iskustvoolensoner je napisao(la):Dobar auto samo nemoj 270 CDI, nisu bas najbolji, radije 220 CDI + chip ili ako imas para 320 CDI![]()
Izvini rug, mislio sam na 270, greska u koracima :icon_mad:olensoner je napisao(la):Rekao sam 270 CDI, ne 220, pa losa iskustva iz ML-a, dosta je problematican u ML-u bio, ne znam da li se nesto razlikuje kod E klase...
tesko naci w211 a da nije pregazio bar 200 000 :icon_cry:OggyBoy je napisao(la):220 CDI je trom u C klasi, ima je ujak, pa se nisam nešto oduševio, pa mislim da je za veću klasu još tromiji. A što se tiče održavanja, 200.000km bez ijednog jedinog kvara.![]()
Mrva je napisao(la):tesko naci w211 a da nije pregazio bar 200 000 :icon_cry:OggyBoy je napisao(la):220 CDI je trom u C klasi, ima je ujak, pa se nisam nešto oduševio, pa mislim da je za veću klasu još tromiji. A što se tiče održavanja, 200.000km bez ijednog jedinog kvara.![]()