Član
30ku sipao u proslog 300d a u ovog je nasuto 15w40 i u proslog vlasnika je mjenjano svako 3000km..
Ja imam 15w40, ali majstor kaže da ide 10w40 u dizelaša. E sad... šta ti misliš? Ipak kad su ovi motori pravljeni nije bilo sintetike i polusintetike, tek devedesetih.30ku sipao u proslog 300d a u ovog je nasuto 15w40 i u proslog vlasnika je mjenjano svako 3000km..
Ma 15w40 ili 30 od INEJa imam 15w40, ali majstor kaže da ide 10w40 u dizelaša. E sad... šta ti misliš? Ipak kad su ovi motori pravljeni nije bilo sintetike i polusintetike, tek devedesetih.
Ma gdje se tebe necu sjecati. Bilijar mama hahaha bit ce ona jos boljaVidim ja u Ostrošcu ide uredna 190-ka zraknem malo nekih boja po krovu prvi si mi ti naumpao, a nisam prije znao da si ovu lađu uzeo, lijep primjerak maha, javi se nekad da je pijemo opet.
Ako se ne sjećaš Amelin drug iz srednje
A da radim sa ili bez kedera po coskovima ?? Keder sive boje ili konac ?? Konac bi bijeli, mozda sivi, crni?Uradi kao na koznim! Dosta ljepse izgleda.I kod mene su takva
U subotu narucen na vadjenje sablona u Autotexu. Sredina sjedala ide rupicastom sivom kozom a stranice normalnom sivom kozom.
Ja bi sve u crno ,znas meneA da radim sa ili bez kedera po coskovima ?? Keder sive boje ili konac ?? Konac bi bijeli, mozda sivi, crni?
Mene ce posto sam sad trenutno tu zaposlen izaci 340KM sjedala patosnice koza mjenjaca i patos u gepeku. Od 180 pa navise su presvlakeI kol'ko uzmu za taj posao?