almir_gr je napisao(la):
Vernes_AMG je napisao(la):
hoces RR , kupi RR , a ne od 15-20 godina starog Mercedesa praviti RR-a , bar je unutrasnjost mogao promjeniti ako je isao u ovakav poduhvat a ne samo okolo , po jeziku bi rekao da su neki rumuni , pa me to i ne cudi :icon_rolleyes:
Ti izgleda ne citas sta sam pisao, sta ako covjek nema para za originalni primjerak? I napravio sebi, a informisi se malo na netu da vidis koliko su u svijetu zastupljene cak i firme koje prave razne replike skupocjenih auta, lamborghini, ferrari, porshe itd. itd. To ako ti ne bi ovako nesto sebi uradio ne mora znaciti da je budala onaj koji to uradi!
razmisljanje za 10
to ti je isto ko kad na pijaci kupis adidaske koje izgledaju isto kao i one original a u stvari su smece obicno i furas se da imas adidaske , ako ti je to uredu , onda ima i strucna pomoc
na stranu volja i trud , eno tema anti tuning , koliko je samo trudaa , para i volje ulozeno u ona auta pa na sta lice , predmeti su ismijavanja po ulicama i forumima , lik je ovo odradio perfektno , bez zamjerke isto pravi RR al sta je poenta , udje neko unutra , kompletna unutrasnjost od 124ke , ovo je sramota za RR i za mercedes , po meni je ovo bacanje para , i ovaj sam projekat vidio na 2-3 merc foruma , pogodi koliko procenata je reklo , bas je sminka , extra , super i sl.