Vernes_AMG je napisao(la):ima Mercedes i SLR ( malo da dodamo ulje na vatru )
Ima Mercedes i ovo da dolijem i ja još ulja
Vernes_AMG je napisao(la):ima Mercedes i SLR ( malo da dodamo ulje na vatru )
tomislav_amg je napisao(la):GocaS6: Takvo auto se nikad vise nece napravit, jedna, jedina, neponovljiva, nedostizna 123-ca.....
:icon_exclaim:
BMW
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):<3 Mercedes 123, jedna jedina neponovljiva <3, a ovaj sto se voza sa taksijem, pa da nebi slucajno bio audi taxi, zna se koje je auto izdrzljivije (morao sam bilo je jace od mene da malo jos zacinim ovo prepucavanje):lol::lol::123::123:
A bas me interesuje sta ti drzavnici imaju u vlastitom voznom parku:icon_question:, audija sigurno:lol:, a to da se svi voze u Audiju, to je prica za malu dijecu! To ce ti i potvrditi ljubitelji BMW-aoctavian je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):<3 Mercedes 123, jedna jedina neponovljiva <3, a ovaj sto se voza sa taksijem, pa da nebi slucajno bio audi taxi, zna se koje je auto izdrzljivije (morao sam bilo je jace od mene da malo jos zacinim ovo prepucavanje):lol::lol::123::123:
pa dobro, i jest za taksiranja. a Audi je "taxi" za visoko pozicionirane drzavnike. htjeli to ili ne, cak se i njemacki drzavnici voze u audiju...
nastavak teksta - Bax izvoli
octavian je napisao(la):tesko je prihvatiti istinu, jelde. neki ljudi su ostali u vremenu kada je mercedes bio najbolji auto, a bmw bio jedini sportista. nekad je i real madrid bio najbolji klub. onda kad nije bilo konkurencije. kao i mercedes. al previse smo otisli off jelde.