Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bas je pojava. To sto rose ti otvarani farovi je zato sto nisu dobro otvoreni, a samim tim se ne mogu dobro ni zatvorit. Nije taj posao za svakoga. Ali bi u black varijanti izgledali drama
hvala ljudstvo
icu na fabricke crne farove da nista ne otvaram i zezam se ..
Megan malo prodisao nakon skoro godinu i predjenih 5000km , uradjen mali servis usput promjenjena desna kugla i slag na tortu novi cep od ulja motora stari nije bas fino dihtovao.. sve je sad 5+...
ide sad registracija , zimski setup i lumar folije
Ovo do sad je za sve pohvale! Ne znam sta si mislio uraditi sa zadnjim krajem jer prednji i zadnji kraj su kao dva razlicita auta.
Felge su se dobro uklopile ali da nisu farbane izgledale bi jos vece i bolje bi se isticale na autu
Sto se farova tice probaj jednostavniju foliju i blago ih zatamni sa folijom.
Ugl sretno u nastavku
Super auto, ovaj megan je inace lijepo auto a ovakvim sredjivanjem je jos ljepsi. Pratio sam sredjivanje ovakvog megana na renault forumu i
auto samo posebi ima potencijala za tuningom. Samo tako nastavi Stupi sa nekim u kontakt ko. pravi spojlere da ti napravi kakve pragove i malo modifikuje zadnji branik jer je to to sto bi se moglo izmjeniti a ostalo je za svaku pohvalu
prwdjwm odprilike 4000 do 5000 km na godinu tako uvjek , auto je vise u garazi nego sto se voza, kad mi je sve u blizu pa nemam potrebe puno da vozim...a za folju cu jos razmisliti