Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dobro izgleda pravo, pocinju mi se svidjati Francuska auta Ove farove vjerujem da je bas peglancija otvoriti, ali ako ce izgledati kao na slici onda se vrijedi napatiti
Nije bas toliko toliko problem otvorit te farove. Ja sam ih radio. Nista gori od audijevih recimo, ili onih passatovih aftermarket farova sa projektorom
susjed mi je nedavno bojao felge u ljubičasto, kaze da mu se nije sviđala nijedna nijansa s one palete pa je uzeo jednu malo tamniju od ponuđenih u rekao da mu ubace perle svakakve što više mogu i mogu ti reć da su ispale ekstra samo što mijenjaju boju zavisno od svijetlosti. evo slika felgi samo što ovdje izgledaju plavo
odusta sam i od farova za sad ..
trenutno mi je u planu tonirati stakla i kontao sam neke stickere nabaciti al nikako da se odlucim
nesto ovako naprijed
i sa strana nesto ovako i da stickeri budu samou crvenoj boji ..
Jednostavno sedan nije za te bočne stikere u ni jednoj kombinaciji , napred OK , ali što manje kontrasna npr. u tamno sivoj.
I moram priznati da mu napred opasno nedostaje Renaultov znak , nekako je kusast jer maska nije iz jednog dijela.