mecka w123 estate

mecka w123 estate

Član
Svejedno ti njega na kanal. Šarafciger u ruke i lupaj. Viđao sam ih par kod svog limara. Ajme majko. Čitav pod u banani, krakovi, totalka a izvana ne bih rekao da su krš.

ZELA GTI je napisao(la):
+ udobnost, izdržljivi motori koji prelaze po milion km

- motori su prešli po milion km:D, korozija, velika potrošnja s obzirom na jadne performanse

123 coupe mi je ultra cool auto. Sređen i zakucan karavan ima potencijala:icon_biggrin:[/align]

slazem se w123 coupe jos da je 300 D turbo 125ks to bi bilo mocno imati

Početnik
ima kod mene komsija takvog, 240d, mi mu odrzavamo...jos malo moze i gotov je sa limarijom, ni restauracija ga ne moze spasit...motor je zvijer, samo ulje mijenjaj, filtere i vozi...potrosnja mu je 8-11 litara...vuce se po cesti, al ga ne ostavlja nigdje...a meni i lijepo izgleda, tamno zeleni sa chrome lajsnama, obrvama..cool :D

Član
240D je najoptimalniji motor, pogotovo ta tvoja karavan verzija
ovde mnogi voze VW pa i ne znaju mnogo o ovom ROĐI

Član
svi ga hvale(i ja sam mislim da je bolji od tenka ..)
jos mi je ostalo jos da se cjenkam sa covjekom...
valjda cu uskoro zapoceti neki mini projekat...pozelite mi srecu!
i hvala na odgovorima

Član
hocel i mecka ici na RAT-s...:D vozio sam se dosta puta u njoj i stvarno su udobne....:D interijer je barem meni lijep za auto staro toliko godina zbog okruglih otvora ventilacije..(pomislis da si u TT)..:D ako ne volis brzin dobro auto samo provjeri koroziju kao sto ti kazu... kod mene je matori imao w124 i nikad nas nije nigdje ostavio a bio udoban za nepovjerovati.. a inace kad sjedis u mecki imas neki poseban osjecaj...:icon_smile: evo jedna slika kako to treba da izgleda...
sw10-1.jpg

btw. sta ce biti sa golfa??

interior.jpg

P7050309120Large.jpg

3571016424_2d7caf5fc9_o.jpg

3571016676_2c09986cf2_o.jpg

eto necu vise sa slikama :icon_smile::icon_smile:

Član
ma joj ne znam ni sam...
mislio sam ga kupiti pa da stoji...
zena mi jos ne zna za moju ideju...sve krijem kad kucam u ovoj temi...
:icon_twisted:

karavana ili coupea i zakucat i milina, dok sam zivio u hercegovini promjenili smo ih 10tak bar, i ono, udoban, potrosnja ako je dizel nije ogromna, pokvarit se nema sta, jedino da zariba motor sto je isto tesko :) jedino karavani kojeg god smo imali nisu bilu udobni nazad kao limuzina, nekako odskace, tek kad se natovari pocne bit udoban, bar ovi sto smo mi imali..

LSD

Član
ZELA GTI je napisao(la):
+ udobnost, izdržljivi motori koji prelaze po milion km

- motori su prešli po milion km:D, korozija, velika potrošnja s obzirom na jadne performanse

123 coupe mi je ultra cool auto. Sređen i zakucan karavan ima potencijala:icon_biggrin:[/align]

uz redovno mijenjanje ulja i filtera prece jos milion bez problema.
merc je to..a nije novokomponovano sranje
ako vidis da je ocuvan ne mozes se pokajati definitivno