yago je napisao(la):imas tu tiristor on ti je sigurno otisao zato ti ne pokazuje gorivo...........
dzinn16v je napisao(la):Nevalja ti inst.tabla...gubis zivce s tim kemijanjem...kupi drugu
dzinn16v je napisao(la):na greskama se uci...drugi put prvo probaj pa kupi:icon_smile:
august15 je napisao(la):ja sam mu prodao instrument tablu jer sam kod sebe stavio drugu sa obrtometrom i ova dok je bila kod mene sve je extra radilo i zato ne bih zelio nekoga bezze napadati ali i meni je lahko nagadjati otislo ti ovo ili ono i bezze nagadjati a ako neko misli da ga hocu zafrkati neka pita ljude na forumu kao Liga , GreenDevil, Code kr i slicno pa ce vam oni reci da li sam neki prevarant ili sam regularan jer sam sa njima suradjivao bez problema...
ernadhusic je napisao(la):prijatelju kad si je mjenjo i u nju ubacivao obrtomjer da nisi slucajno kazaljke od pokazivaca temperature i goriva diro prstima ako jesi sigurno si odkacio kazaljke koje rade na principu bi-metala i tako ocitavaju vrijednost temp. odnosno goriva
sigurno si odkacio kazaljke jer sam ih i ja odkacio kad sam kod sebe budaleso oko sata tj. kad sam farbo kazaljke i kad sam lijepio nove folije i mjenjo osvjetljenje
pozzz i sretno