admir jahic je napisao(la):IGY je napisao(la):pa nisi normalan, sto nam ovo radis
sad opet moram gurnuti pile u pec
sta cu kad jedino toga imam na poslu, ima i puretine doduse ali mi nekako curka velika da jedem sam
Ispeci curku i ja dolazim sta je to nama i ja sam malo puniji :lol:
Schumi je napisao(la):Ogladnio sam samo tako,a mrsko mi jesti..Nema druge nego leci i pokusati zaboraviti glad,a svako ko je postavio sliku u ovoj temi,dabogda ogladnio ko ja sad,a mrsko mu bilo jest
Schumi je napisao(la):Ogladnio sam samo tako,a mrsko mi jesti..Nema druge nego leci i pokusati zaboraviti glad,a svako ko je postavio sliku u ovoj temi,dabogda ogladnio ko ja sad,a mrsko mu bilo jest
IGY je napisao(la):admir jahic je napisao(la):IGY je napisao(la):pa nisi normalan, sto nam ovo radis
sta cu kad jedino toga imam na poslu, ima i puretine doduse ali mi nekako curka velika da jedem sam
ja sam tanji ali ipak mogu masala pojest
primjerice 25 do 30 cevapa mi nije uopste tesko za pojesti
doduse bude kasnije tesko ali boze moj uzitak se placa
Schumi je napisao(la):IGY je napisao(la):admir jahic je napisao(la):IGY je napisao(la):pa nisi normalan, sto nam ovo radis
ja sam tanji ali ipak mogu masala pojest
primjerice 25 do 30 cevapa mi nije uopste tesko za pojesti
doduse bude kasnije tesko ali boze moj uzitak se placa
i meni ceif jest feferone ali kasnije bude tesko..boze moj uzitak se placa
admir jahic je napisao(la):ja ispecem sebi Gavelinu i drmnem je
bulex je napisao(la):ccc... piletina... bljak
bulex je napisao(la):ma jarane prvi put kad vidim zivo pile.... ima da ga napenalim.... iz sve snage.. nek ide u pichku materinu vishe...... jel ti vidis koliko sam ja ogorchen?? na piletinu naravno....
IGY je napisao(la):admir jahic je napisao(la):ja ispecem sebi Gavelinu i drmnem je
znas i ti sta valja