Faya_M5 Član 27.10.2008 #16 ma bezveze...meni je ovo sranje... hehehe, salim se...prejaka je, ne bi joj ja dalje nista diro..: )
erol_brcak Član 27.10.2008 #17 da se rcat ne uvrijedi ali ovaj hibrid je ljepsi od rx-8 wooow,zaista svaka im cast! nije bas po mom ukusu,ali je prelijepa zaista!
da se rcat ne uvrijedi ali ovaj hibrid je ljepsi od rx-8 wooow,zaista svaka im cast! nije bas po mom ukusu,ali je prelijepa zaista!
RCat Član 02.11.2008 #20 erol_brcak je napisao(la): da se rcat ne uvrijedi ali ovaj hibrid je ljepsi od rx-8 wooow,zaista svaka im cast! nije bas po mom ukusu,ali je prelijepa zaista! Kliknite za proširenje... kako uvrijediti.. sutra bi je parkirala kraj svoje osmice :lol: meni rx-7 fd oduvijek prelijep bio..
erol_brcak je napisao(la): da se rcat ne uvrijedi ali ovaj hibrid je ljepsi od rx-8 wooow,zaista svaka im cast! nije bas po mom ukusu,ali je prelijepa zaista! Kliknite za proširenje... kako uvrijediti.. sutra bi je parkirala kraj svoje osmice :lol: meni rx-7 fd oduvijek prelijep bio..
allroad Super Moderator 02.11.2008 #21 meni je najljepsi RX-7 do sad sto sam vidio... nema viska djelova... sta god da joj se stavi ne bi valjalo super je
meni je najljepsi RX-7 do sad sto sam vidio... nema viska djelova... sta god da joj se stavi ne bi valjalo super je
Schumacher Član 02.11.2008 #22 jao prejakkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ocu i ja jednu ovakvu aaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaajajajja
jao prejakkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ocu i ja jednu ovakvu aaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaajajajja
D djavolica Član 03.11.2008 #23 Savrseno uradjeno!Jednostavno prelijepa, nicega viska ni manjka, ovakvo nesto imati i ne treba ti nista bolje
Savrseno uradjeno!Jednostavno prelijepa, nicega viska ni manjka, ovakvo nesto imati i ne treba ti nista bolje