amer_sa je napisao(la):hehe.. da bas ubada nekako u oci.. previse tamno... ko da ce kisa.. hehe... a i ne vidi se bas najbolje sta je radjeno... bezveze je to kad se ne vidi sta je radjeno.. i detalji (moje misljenje)
freekvw1983 je napisao(la):hehe gledajuci ovo dobijem osecaj da sam napusen..![]()
knoxville je napisao(la):amer_sa je napisao(la):hehe.. da bas ubada nekako u oci.. previse tamno... ko da ce kisa.. hehe... a i ne vidi se bas najbolje sta je radjeno... bezveze je to kad se ne vidi sta je radjeno.. i detalji (moje misljenje)
nece kisa vidis da probijaju zrake sunca
jbga mora neki rad biti i mracan
nego mozda ti radis za druge, meni je cilj da uradim onako kako mi srce kaze
ajd
amer_sa je napisao(la):knoxville je napisao(la):amer_sa je napisao(la):hehe.. da bas ubada nekako u oci.. previse tamno... ko da ce kisa.. hehe... a i ne vidi se bas najbolje sta je radjeno... bezveze je to kad se ne vidi sta je radjeno.. i detalji (moje misljenje)
nece kisa vidis da probijaju zrake sunca
jbga mora neki rad biti i mracan
nego mozda ti radis za druge, meni je cilj da uradim onako kako mi srce kaze
ajd
pa ne .. ja sam samo dao svoje misljenje.. izvini necu vise davati koment. na tvoje radove...
tibor987 je napisao(la):dobro je kolega, samo me melankolija fata gledajuci ovo hehe...branik mi, odnosno usisnik na braniku mi odstupa od auta posto sav ima "navucene" linije prema nazad....