_Adyyy_ je napisao(la):Jel se varam ili sam je i danas vidio kod lakirera??
Mazde su super autici,ja imao 323 ili 90 god,mjesec dana i udes koji jos nikad zaboravio nisam.
Sve najbolje,da te sluzi dugoo bez ikakvih problema!
enesss je napisao(la):u komsiluku ima jedna siva kao tvoja mazda.....na 14-kama vuce se haman po zemlji,prelijep auto sa dosta potencijala
_Adyyy_ je napisao(la):Gore kod kruznog toka sto ima...mislim da je barucija....:icon_question:
Dado16v je napisao(la):_Adyyy_ je napisao(la):Gore kod kruznog toka sto ima...mislim da je barucija....:icon_question:
Ma bio danas ondje na vulkanizeru malo gume gledao a barucija je tamo preko mosta
_Adyyy_ je napisao(la):Mislio sam da si kod njeg radio,ali tu je to 5-10 metara manje vise :lol:Dado16v je napisao(la):Ma bio danas ondje na vulkanizeru malo gume gledao a barucija je tamo preko mosta_Adyyy_ je napisao(la):Gore kod kruznog toka sto ima...mislim da je barucija....:icon_question:
:123:
Hvalavw_damir je napisao(la):Ima potencijala, kakave felge 16 sa dosta falca, gewinde... dovoljno za pocetak.
Ostale su samo sitnice koje se mogu a i ne moraju uraditArminM je napisao(la):fino si je sredio,ima tu jos posla pretpostavljam,ali makar si je izvezao na cestu
Start je napisao(la):cd ti nije 100% ispravan
odnesi majstoru to je kvar neki...