B bulex Član 03.02.2009 #17 isto kakav porodicni karavan.... naravno jako jako jako brz :icon_biggrin:
allroad Super Moderator 04.02.2009 #21 ova je nazad prelijepa a ona starija mi je naprijed nekako ljepsa... vise sportski
erol_brcak Član 04.02.2009 #23 gaga je napisao(la): :icon_eek::icon_eek::icon_eek: za te pare, extra Kliknite za proširenje... Meni samo malo previse ovaj usisnik na haubi,previsok mi je nekako. Ako je motor isti,a stari MPS je normalno "disao" i bez ove rupetine,kojeg ce mu vraga uopce?
gaga je napisao(la): :icon_eek::icon_eek::icon_eek: za te pare, extra Kliknite za proširenje... Meni samo malo previse ovaj usisnik na haubi,previsok mi je nekako. Ako je motor isti,a stari MPS je normalno "disao" i bez ove rupetine,kojeg ce mu vraga uopce?
SamiRX-8 Član 04.02.2009 #24 Pa vjerovatno da se bolje hladi... kako god, veci otvor, veci osmijeh ostalim ljudima na licima kada joj budu gutali dim
Pa vjerovatno da se bolje hladi... kako god, veci otvor, veci osmijeh ostalim ljudima na licima kada joj budu gutali dim