D djavolica Član 09.06.2009 #17 tibor987 je napisao(la): drama...tako cu i ja u tim godinama :lol: Kliknite za proširenje... a hoš imat 54 unuka i 37 praunuka :icon_question: e u tome se moraš dobro potruditi da je nadmašiš :lol:
tibor987 je napisao(la): drama...tako cu i ja u tim godinama :lol: Kliknite za proširenje... a hoš imat 54 unuka i 37 praunuka :icon_question: e u tome se moraš dobro potruditi da je nadmašiš :lol:
tibor987 Član 09.06.2009 #19 djavolica je napisao(la): tibor987 je napisao(la): drama...tako cu i ja u tim godinama :lol: Kliknite za proširenje... a hoš imat 54 unuka i 37 praunuka :icon_question: e u tome se moraš dobro potruditi da je nadmašiš :lol: Kliknite za proširenje... uhhh...treb aporadit tu dobro :icon_eek:
djavolica je napisao(la): tibor987 je napisao(la): drama...tako cu i ja u tim godinama :lol: Kliknite za proširenje... a hoš imat 54 unuka i 37 praunuka :icon_question: e u tome se moraš dobro potruditi da je nadmašiš :lol: Kliknite za proširenje... uhhh...treb aporadit tu dobro :icon_eek: