E edoze Član 22.03.2009 #38 z3k4 je napisao(la): i ovo je pretesko daj neki sistem car hi fi Kliknite za proširenje...
z3k4 Član 22.03.2009 #39 o nabijem te sada :lol: :icon_rolleyes: dao si me u razmisljanje sada daj mi jos malo fore
srdjo Član 22.03.2009 #41 :lol::lol::lol: ...e edoze jesi ga nasao...svaka cast... ev i od mene jedan...:icon_smile:
gaga Član 23.03.2009 #44 srdjo je napisao(la): :lol::lol::lol: ...e edoze jesi ga nasao...svaka cast... ev i od mene jedan...:icon_smile: Kliknite za proširenje... ovo je AC Cobra, bar mislim
srdjo je napisao(la): :lol::lol::lol: ...e edoze jesi ga nasao...svaka cast... ev i od mene jedan...:icon_smile: Kliknite za proširenje... ovo je AC Cobra, bar mislim
srdjo Član 23.03.2009 #45 gaga je napisao(la): ovo je AC Cobra, bar mislim Kliknite za proširenje... nije... ...a ono narandzasto bi mogla biti Jetta mk2 sa FSI Turbo motorom...:lol:
gaga je napisao(la): ovo je AC Cobra, bar mislim Kliknite za proširenje... nije... ...a ono narandzasto bi mogla biti Jetta mk2 sa FSI Turbo motorom...:lol: